Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Avoimet työpaikat

Valitse sijainti
 • Sijainti (kaikki)
 • Satakunta
 • Pirkanmaa
 • Uusimaa
 • Pirkanmaa, Satakunta
 • Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi

Pori

Haemme asiakasyrityksellemme

MYYJÄÄ / MYYNTIEDUSTAJAA

hiustenhoitotuotteiden B2B-myyntiin.

Edellytämme hakijoilta

 • intohimoista asennetta myyntityöhön
 • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • nopeaa oppimiskykyä
 • halua henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen

Työssäsi kontaktoit parturi- ja kampaamoalan yrityksiä ja markkinoit brändiämme jälleenmyyjille Satakunnassa ja muualla Suomessa. Kontaktoit itsenäisesti uusia yrityksiä, sovit tapaamiset ja kierrät yrityksissä esittelemässä tuotteitamme.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisten, laadukkaiden merkkituotteiden parissa, sekä mahdollisuuden järjestellä itse aikataulusi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula p. 040 670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi ja cv:si viimeistään 31.12. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  14.12.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

keikkaluonteiseen työhön. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta,  valmiutta keikkatöihin ja suomen kielen taitoa, aluetuntemus katsotaan eduksi. Työ sisältää tavaran jakelua ja lajittelua. Työajat ovat perjantaisin klo 13.30-22.00 ja sunnuntaisin klo 05:00-10.00 (aikavälillä 23.11.2018-23.12.2018.)

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja saa tarvittaessa Heidi Saarijärveltä numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  12.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. HUOM! Nimemme muuttuu 1.1.2019 RekryDiili Oy:ksi.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme, joka on Tampereella sijatiseva muuttoja ja kuljetuksia järjestävä yritys vakituiseen työsuhteeseen KUORMA-AUTONKULJETTAJAA. Valittavalla henkilöllä tulisi olla C-kortti sekä voimassaolevat direktiivipäivitykset kunnossa. Työ on päivätyötä, mutta joustavuutta työajoissa tulisi olla. Työssä onnistumisen edellytyksenä on vaijerivaihtolava-auton manuaalivaihteiston sujuva käyttö sekä mielellään työhön valittavalla henkilöllä tulisi olla kokemusta autonosturin käytöstä. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa. Olethan myös hyvällä asenteella varustettu ja sinulla on ns. maalaisjärkeä sekä osaat käyttää eri koneita ja laitteita sujuvasti. Voimassaoleva ADR-lupa katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työpaikasta, niin hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle . Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Pori

Brand ID Oy on kasvava perheyritys, jonka missio on tehdä asiakkaamme tuotteesta ja brändistä erottuvin sekä näyttävin innovatiivisin visuaalisin ratkaisuin. Missä ja milloin tahansa.

Työllistämme n. 80 henkilöä Porissa, Tampereella ja Helsingissä.

Haemme Poriin

MYYNTIASSISTENTTIA 

asiakaspalvelutiimiin

Oletko ulospäin suuntautunut, positiivinen ja organisointikykyinen asiakaspalvelija, jolta ei hymy hyydy kiireessäkään? Jos viihdyt työssä jossa toimit päivittäin yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotöistä, voit olla etsimämme henkilö. Vientiasiakkaiden kanssa toimiessasi osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti ainakin englantia, ruotsin kielen vastaavat taidot katsomme eduksesi.

Tehtäviin kuuluu mm. tilausten käsittely, asiakasohjelmistojen käyttö, laskutus, puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat myös yleiset toimistotyöt.

Tule mukaan tekemään kasvua ja menestystä kanssamme!

 

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi ja cv:si viimeistään 31.12. osoitteessa www.talencenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  11.12.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting ja soveltuvuusarvioinnit.

Haussa asiakasyrityksellemme huolitsijaa vastaamaan olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta ja uusien hankkimisesta.

Pääasiallisena tehtävänäsi on huolinnan tehokas ja tuloksekas organisointi.
Eduksi olisi, jos olet myyntihenkinen ja halukas kasvattamaan valmista asiakaskuntaa.
Odotamme sinulta
Huolinnan kokemusta. Olet asiakaspalvelun taitaja ja sinulta löytyy alalle sopiva koulutustausta.
Lisäksi sinulla on mielellään kokemusta myyntityöstä tai halua tehdä myyntityötä. Yhteistyökumppanimme ovat Espanjassa, Italiassa ja Puolassa pääsääntöisesti, joiden kanssa työkieli on englanti. Tämä sinun tulisi taitaa.
Työskentely otteeltasi olet asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Sinulla on organisointitaitoa ja kykenet hallitsemaan isoja kokonaisuuksia myös kiireen keskellä, muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme
monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan myös omaa osaamistasi. Mielenkiintoisen ja nuorekas työympäristön paikallisessa yrityksessä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Oletko valmis käärimään hihat ja ottamaan haasteen vastaan?
Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, haethan paikkaa HETI, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonahkijalle ja/tai soita numeroon p. 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  10.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme jo vuonna 1977 perustettuun rakennusliikkeeseen TYÖNJOHTAJA. Asiakasyrityksemme palvelee taloyhtiöitä, julkisen sektorin toimijoita ja yrityskiinteistöjen omistajia. Työnjohtajan työtehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisten toimitilasaneerausten hoitaminen. Tehtävään valittavalla henkilöllä olisi hyvä olla kokemusta linja- ja putkistosaneerauksista. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava. Sinulla on jatkuva halu kehittyä tehtävissäsi ammatillisesti ja osaat hahmottaa asiat kokonaisvaltaisesti. Sopiva koulutuspohja voisi olla insinööri tai rakennusmestari. Englannin kielen taito sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työmaakohteet sijaitsevat Tampereen ytimessä. Työ edellyttää myös hyviä it-taitoja. Työsuhde on jatkuva ja alkaa vuoden vaihteen jälkeen. Olethan myös oma-aloitteinen, työhön tarttuva, joustava ja sinulla on kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä sinulla on myös kyky hahmottaa aikatauluja. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa mukavan ja rennon työilmapiirin. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, soita numeroon p. 044 337 4707 ja/tai jätä hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Harjavalta

Suomen johtava keittiövalmistaja Puustelli Group Oy on perheyhtiö ja osa vakavaraista Harjavalta-konsernia. Konserniin kuuluvat myös Kastelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 386 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli 1130 henkilöä. Puustelli-keittiöt ja Kastelli-talot ovat jo vuosia olleet alansa markkinajohtajia Suomessa.

Haemme kalustetehtaallemme Harjavaltaan vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

 • vastaat puhelinpalvelussa suomalaisten ja ruotsalaisten asiakkaiden sekä jälleenmyyjien tuki- ja asiakaspalvelupyyntöihin
 • asiakaskirjeenvaihto sekä asiakaspalautteiden käsittely
 • tehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa

ARVOSTAMME

 • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • ymmärrystä asiakaspalvelutyöstä sosiaalisessa mediassa
 • yleistä ymmärrystä digitaalisista prosesseista ja työnkuluista

TARJOAMME

 • hyvän ja kannustavan työyhteisön vakavaraisessa ja kehittyvässä perheyrityksessä
 • ison organisaation tuen ja koulutuksen
 • haasteellisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen 040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 31.12.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Harjavalta

Suomen johtava keittiövalmistaja Puustelli Group Oy on perheyhtiö ja osa vakavaraista Harjavalta-konsernia. Konserniin kuuluvat myös Kastelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 386 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli 1130 henkilöä. Puustelli-keittiöt ja  Kastelli-talot ovat jo vuosia olleet alansa markkinajohtajia Suomessa.

Haemme kalustetehtaallemme Harjavaltaan vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNON ESIMIESTÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

 • päivittäisen tuotannonsuunnittelun toteutumisesta huolehtiminen
 • prosessin tuottavuuden ja laaduntuottokyvyn kehittäminen yhdessä henkilöstön kanssa
 • investointiprojektien toteuttamiseen osallistuminen

ARVOSTAMME

 • tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
 • hyvää ihmisten johtamistaitoa sekä yhteistyökykyä
 • kokemusta pintakäsittelystä
 • aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja englannin kielen taitoa

TARJOAMME

 • hyvän ja kannustavan työyhteisön vakavaraisessa ja kehittyvässä perheyrityksessä
 • ison organisaation tuen ja koulutuksen
 • haasteellisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen 040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 31.12.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Pori

KBR Ecoplanning is a technology and engineering company providing evaporation and crystallization technologies to industrial clients in the fertilizer, chemicals, chlor-alkali and other markets. KBR Ecoplanning has a wide experience in regeneration of acids, unique expertise in evaporation and crystallization from concept to complete plant design.

KBR Ecoplanning is part of KBR Inc., a global technology, engineering, procurement, and construction company serving the hydrocarbons and government services industries. With operations in 40 countries, KBR has more than 34,000 people delivering services to customers in over 80 countries.

We see a growth potential and need the right people to capture the opportunities. You will work in a dynamic team together with highly skilled and committed colleagues. 

KBR Ecoplanning is looking for an experienced

PROJECT ENGINEER

We expect you to have a suitable technical background (Bachelor’s or Master’s degree) and know-how about project management and implementation in the field of process and chemical industry (5+ years of relevant work experience).

The business field is global and part of the task is to operate in the customer's environment. This vacancy requires the ability to travel, the opportunity to work on customer sites, good networking skills, and the fluent English and oral skills.

In addition, we hope you are a customer-oriented and self-taught team player, you have a systematic way of working and a flexible attitude.

Your Tasks Will Include

 • Preparing project management documentation and plans
 • Cost controlling and follow-ups, project reporting
 • Procurement and contracting support
 • Project document management and coordination
 • Correspondence with stakeholders (contractors, consultants, authorities)
 • Working closely with customers to define, prioritize, and document business and operational requirements
 • Maintaining project schedule by monitoring project progress
 • Preparing project status reports by collecting, analyzing, and summarizing information and trends, recommending actions

The recruiting process is handled by Talent Center Oy

For more information and inquiries:

Jari Nokkonen tel. 040 523 2930 or jari.nokkonen@talentcenter.fi 

If we got you interested, leave your application, CV and salary request at www.talentcenter.fi/tyonhakijalle by Wednesday 26.12.2018.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2018
Haku päättyy:  26.12.2018

Helsinki

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuuvuusarvoinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakkaallemme Helsinkiin

RAKENNUSAPULAISTA.

Työ edellyttää työturvallisuuskorttia ja reipasta, työtätekevää asennetta. Aiempaa työkokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Työntekijältä kuitenkin edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Työ alkaa heti ja kestää 2kk, mahdollisesti pidempäänkin. Palkkaus on tes:in mukainen, myöhemmin sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus/CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  06.12.2018
Haku päättyy:  06.01.2019

Lempäälä

Talenr Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme  jatkuvaan työsuhteeseen Lempäälään hitsaus-ja levytöiden alihankintayritykseemme ammattitaitoista

HITSAAJAA

Odotamme hakijoilta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä ripeää työotetta.

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  06.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Akaa

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme HUOLTOTEKNIKKO. Koulutukseltasi voit olla esim. tekniikan insinööri/pneumaattisen sähköalan osaaja/koneistaja.Työhösi kuuluu laitteiden korjaukset ja huollot. Valittavalla henkilöllä olisi hyvä olla työkokemusta sorvien ja työstökoneiden ohjauksest sekä Fanuc, Siemens tai Heydenhein-kokemusta. Manuaalit ovat englannin kielellä, joten hyvä englannin kielen taito olisi suotavaa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Pori

Haemme asiakasyrityksillemme

RAVINTOLA-ALAN OSAAJIA

keikkatyöhön.

 

Haemme tarjoilijoita, kokkeja, tiskareita sekä ravintolatyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin.

Oletko asiakaspalvelun ehdoton timantti? Tai kenties keittiön kuningas? Vai ravintola-alan alkaja, jolla halu ja kiinnostus oppia lisää?

Jätä cv osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja kerro mikä sinua ravintola-alassa kiinnostaa sekä millaista osaamista sinulla on.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  05.12.2018
Haku päättyy:  15.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. 

Haussa Tampereella toimivaan metalliteollisuuden alihankintaan erikoistuneeseen perheyritykseen 

CNC-KONEISTAJA.

Työ edellyttää  omatoimisuutta sekä kykyä  tehdä ohjelmia suoraan koneella. Tulevaisuudessa sinulla tulisi olla mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön. 

Konetyypit ovat

Puma 480L Fanuc.

Puma 2800L Fanuc.

Femco 250 Fanuc.

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta, jätä hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Akaa

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen CNC-koneistuksen ammattilainen ja vastavalmistunut koneistaja. Odotamme hakijalta hyvää motivaatiota sekä sitoutuneisuutta.Työhön sisältyy mm. perusmetallitöitä, manuaalityötä, hiontatyötä ja työnkuva muokkautuu työkokemuksen mukaan. Sopiva koulutuspohja on metallialan tutkinto. Työ edellyttää myös kuvien lukutaitoa sekä halukkuutta vuorotyöhön.

Työ sijaitsee Akaassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haethan työtä heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

PUTKIHITSAAJA 

jatkuvaan työsuhteeseen. Hakijalta toivotaan kokemusta TIG-hitsauksesta/puikoilla hitsaamisesta. Valittavalla henkilöllä tulisi olla putkihitsausluokat kunnossa sekä kokemusta ruostumattoman/haponkestävän teräksen hitsaamisesta. Työ edellyttää myös voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työtehtävästä, jätä työpaikkahakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  02.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme C-kortin omaava kuljettaja. Sinulla tulisi olla ammattipätevyys sekä monipuolinen työkokemus. Työtä riittää kokotoimisesti, jos sinulla on halua myös kalusteiden kokoamistyöhön.  Työaika on klo 08.00-17.00. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Mikäli kiiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  02.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme jo vuonna 1977 perustettuun rakennusliikkeeseen 

TYÖNJOHTAJAA.

Asiakasyrityksemme palvelee taloyhtiöitä, julkisen sektorin toimijoita ja yrityskiinteistöjen omistajia. 

Projektipäällikön työtehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisten toimitilasaneerausten hoitaminen. Tehtävään valittavalla henkilöllä olisi hyvä olla kokemusta linja- ja putkistosaneerauksista. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava. Sinulla on jatkuva halu kehittyä tehtävissäsi ammatillisesti ja osaat hahmottaa asiat kokonaisvaltaisesti. Sopiva koulutuspohja voisi olla insinööri tai rakennusmestari. Englannin kielen taito sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työmaakohteet sijaitsevat Tampereen ytimessä. Työ edellyttää myös hyviä it-taitoja. Työsuhde on jatkuva ja alkaa vuoden vaihteen jälkeen. Olethan myös oma-aloitteinen, työhön tarttuva, joustava ja sinulla on kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä sinulla on myös kyky hahmottaa aikatauluja. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa mukavan ja rennon työilmapiirin. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Mänttä-Vilppula

 Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

CNC-KONEISTAJAA

jatkuvaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme valmistaa keskiraskaiden terästuotteiden valmistukseen koneistamon aarporille. Suuri osa tuotannosta on ns. proto-ja projektivalmistusta, joka edellyttää kykyä tehdä työ asiakkaiden työpiirustusten mukaisesti ilman aiempaa kokemusta vastaavasta kappaleesta. Työhön kuuluu varsinaisen koneistuksen lisäksi asetusten ja nostojen suunnittelu sekä työstökoneen ohjelmointi. Työ on kolmivuorotyötä. Työ edellyttää aiempaa työkokemusta sekä innostusta kehittää omaa ammattitaitoa monipuolisten tuotteiden parissa. 

Mikäli katsot olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätä hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  02.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Mänttä-Vilppula

 Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut,rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting,

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

LEVYSEPPÄHITSAAJA

keskiraskaiden terästuotteiden valmistukseen levytyöosastolle. Suurin osa tuotannosta on ns. proto- ja projektivalmistusta, joka edellyttää kykyä tehdä työ asiakkaiden työpiirustusten mukaisesti ilman aiempaa kokemusta vastaavasta kappaleesta. Työtehtäviin kuuluu myös hitsausta. Työ on 2-vuorotyötä ja valittavalta henkilöltä toivotaan myös valmiutta kolmivuorotyöhön. Toivomme hakijoilta työkokemusta työstä sekä halua kehittää osaamistaan monipuolisten tuotteidemme parissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  02.12.2018
Haku päättyy:  02.01.2019

Tampere, Pori

”Ulvilan Rakennuspalvelu Jalonen Oy on liiketilojen sekä kauppakeskusten saneeraus- ja muutostöihin erikoistunut rakennusliike. Toimimme Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Toimistomme sijaitsee Porissa. Tarjoamme palveluitamme eri alojen yrityksille ja julkiselle sektorille. Teemme erilaiset rakennustyöt pitkällä kokemuksella. Tarjoamme monipuolista rakennuspalvelua, johon kuuluu sekä uudisrakentaminen että remontointi.

Käytössämme on laadukas ja nykyaikainen kalusto, jolla teemme työn kuin työn sujuvasti. Osaavat ja motivoituneet työntekijämme tekevät aina laadukasta jälkeä. Oman osaavan henkilöstön lisäksi yrityksellämme on laaja yhteistyöverkosto rakennusalan ammattilaisten kanssa. ”

Ulvilan Rakennuspalvelu Jalonen Oy etsii nyt vahvistukseksi joukkoihinsa Poriin ja Tampereelle

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat kaikennäköiset saneeraus- ja rakennustehtävät aina listoittamisesta ja runkotöistä maalaamiseen ja laatoittamiseen asti, kykyjesi mukaan. Koulutustaustallasi ei ole niinkään väliä, mutta perustiedot rakennushommista, sekä kiinnostus työntekoon ja uuden oppimiseen sinulta tulisi jo löytyä. Kokeneet ammattilaisemme opettavat sinulle puuttuvat taidot työn ohessa tarpeen mukaan.

Työmaamme sijaitsevat pääasiassa Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla, joten odotamme valmiutta keikkatyöhön. Kimppakyydit ja majoitus työmaapaikkakunnilla järjestetään yrityksen puolesta.

Tarjoamme sopivalle tyypille kilpailukykyisen palkkauksen, vaihtelevat työtehtävät, sekä vakipaikan suositussa työpaikassa – meiltä lähdetään yleensä vasta eläkkeelle !

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen puhelimitse 040 689 3312 tai sähköpostilla jere.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  21.12.2018

Säkylä

FB Ketju valmistaa laadukkaita kuljetinketjuja ja olemme yksi alan johtavista yrityksistä. Tuotteitamme toimitetaan kaikkialle maailmaan ja pohjoismaissa olemme alan suurin yritys. Meidät omistaa ruotsalainen monialayritys Addtech Ab ja liikevaihtomme on noin 11 M€. Kehitämme toimintaamme ja uudistamme strategiamme. Osaava tuotantohenkilöstömme takaa laadun ja toimitusvarmuuden, jota asiakkaamme odottavat meiltä.  Kasvumme on vahvaa ja tulemme lisäämään tuotantokapasiteettiamme merkittävästi.

Haemme tuotannon- ja tuotesuunnittelun sekä myyntitiimin tueksi laskentaosaajaa. Tehtävänimikkeesi on

TUOTANNON SUUNNITTELIJA / TARJOUSLASKIJA

Koulutustaustasi on mielellään tekninen ja hallitset teollisen tuotehinnoittelun monimutkaiset syöverit. Kykenet muodostamaan yhtiömme tuotteille kestävät hinnoitteluperiaatteet ja sinulla on kyky rakentaa ja kehittää toimivat mallit, joilla hinnoitteluprosessiamme voidaan nopeuttaa ja automatisoida. Toimit kiinteässä yhteistyössä kaikkien sisäisten sidosryhmiemme kanssa, sekä kommunikoit myös asiakasrajapinnassa. Olet luoteeltasi tarkka, pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen sekä tietoteknisesti monipuolista osaamista omaava ammattilainen.

 

Toivomme sinulta lisäksi

 • Kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • Innostunutta asennetta tarkkuutta vaativaan tehtäväkokonaisuuteen
 • Liiketoimintojen yleistä ymmärrystä ja osaamista
 • Englannin kielen perusosaamista

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.12.2018  osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  28.12.2018

Säkylä

FB Ketju valmistaa laadukkaita kuljetinketjuja ja olemme yksi alan johtavista yrityksistä. Tuotteitamme toimitetaan kaikkialle maailmaan ja pohjoismaissa olemme alan suurin yritys. Meidät omistaa ruotsalainen monialayritys Addtech Ab ja liikevaihtomme on noin 11 M€. Kehitämme toimintaamme ja uudistamme strategiamme. Osaava tuotantohenkilöstömme takaa laadun ja toimitusvarmuuden, jota asiakkaamme odottavat meiltä. Kasvumme on vahvaa ja tulemme lisäämään tuotantokapasiteettiamme merkittävästi.

Haemme kansainväliseen toimintaympäristöömme

SALES DIRECTOR

Asuinpaikkasi on mielellään Tampere-Turku-Pori -kolmiossa

Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta ja näyttöjä huippusuorituksista teknisessä myynnissä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Hallitset jakelukanavamyynnin toimintamallit. Etsit meille uusia jälleenmyyjiä ja OEM asiakkaita pääasiassa Euroopan markkinoilta. Suunnittelet tekemisesi itse, sparraat yhtiön johdon kanssa suuntaviivat ja teet tulosta. Tiedät jo mitä tulosten aikaansaaminen vaatii, joten asuinpaikkasi ei ole sidottu yhtiön sijaintipaikkaan. Luonnollisesti matkustat työssäsi paljon.

Arvostamme lisäksi

 • Sopimustekniikoiden ymmärrystä
 • Yleistä liiketoimintaosaamista

Tehtävä on uusi ja vahvistaa nykyistä myyntitiimiämme. Tuotteidemme vetovoima markkinoilla ja yrityksemme kasvupolku mahdollistaa menestyksen, sinä viimeistelet lopputuloksen. Hyppää kyytiin.

Maksamme mielellämme osaamistasi vastaavan palkan!

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.12.2018  osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  28.12.2018

Säkylä

FB Ketju valmistaa laadukkaita kuljetinketjuja ja olemme yksi alan johtavista yrityksistä. Tuotteitamme toimitetaan kaikkialle maailmaan ja pohjoismaissa olemme alan suurin yritys. Meidät omistaa ruotsalainen monialayritys Addtech Ab ja liikevaihtomme on noin 11 M€. Kehitämme toimintaamme ja uudistamme strategiamme. Osaava tuotantohenkilöstömme takaa laadun ja toimitusvarmuuden, jota asiakkaamme odottavat meiltä.  Kasvumme on vahvaa ja tulemme lisäämään tuotantokapasiteettiamme merkittävästi.

Investoimme lisää tuotantokapasiteettia ja haemme Satakuntaan

TYÖNJOHTAJAA

Tuot meille kokemusta tuotannon kehittämis- ja johtotehtävistä. Taitavana työnjohtajana huolehdit tuotannon päivittäisistä oikea-aikaisuuksista, resursseista ja niiden kohdentamisesta. Tunnistat tehokkaan tuotannon kulmakivet ja sinulla on mielellään kokemusta LEAN-mallintamisesta.

Pidät aidosti ihmisten ja asioiden johtamisesta. Periksiantamattomuus ja kykysi muuttaa toimintakulttuuriamme markkinoiden vaatimusten mukaiseksi kiehtoo sinua ammatillisen kehittymisen näkökulmasta. Olet tehokas ja sinussa on ripaus tervettä kunnianhimoa, joka tukee jatkuvan parantamisen periaatteitamme. Sitoudumme kehittämään ammattitaitoasi ja pääset osallistumaan myös investointihankkeisiimme.

Jos lisäksi

 • haluat menestyvään ja kasvavaan yhtiöön
 • haluat osaamistasi vastaavan palkkauksen
 • osaat kommunikoida kohtuullisesti englannin kielellä

voi tämä olla sinulle täyden kympin paikka.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään perjantaina 28.12.2018  osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  28.12.2018

Pori

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

Toimit bio- /energiajäteauton kuljettajana Porin alueella. Vaatimuksena kuorma-auton ammattipätevyydet ja C-kortti. Reitin aikana hypitään monta kertaa kuorma-auton nuppiin ja sieltä pois, joten tehtävä vaatii myös jonkin verran fyysistä kuntoa. Työ on osapäiväistä, 0-20h/viikko iltapäivisin, joten työ sopii hyvin vaikkapa opiskeluiden yhteyteen.

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen puhelimitse 040 689 3312 tai sähköpostilla jere.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  21.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

PORRASSIISTIJÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta ja olet valmis joustamaan. Työ on itsenäistä työtä. Oma auto tai ainakin ajokortti olisi suotavaa. Työn kesto on joulukuu, mutta jatkuu mahdollisesti myös pidempäänkin.  Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle heti, silllä työ alkaa mahdollisimman pian. 

Puhelintiedustelut Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707. 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  02.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Rauma

Leo Laine Oy on 1966 perustettu vakavarainen perheyritys Raumalla. Yhtiö toimii muovialalla, ja tuotantomme painottuu alipainemuovaukseen, ruiskuvaluun sekä muovilevyjen valmistukseen. LOKARI-tuotemerkki tunnetaan kotimaassa ja kansainvälisesti korkeasta laadustaan sekä asiakaslupausten pitämisestä. Rauman yksiköissä työskentelee 50 sitoutunutta ammattilaista ja yhtiö toimii ISO 9001 laatujärjestelmää hyödyntäen.

Kasvumme ja asiakaslaatumme varmistamiseksi haemme Raumalle

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Sinulla on tekninen koulutustausta ja kokemusta valmistavasta tai teollisesta työympäristöstä. Olet teknisesti lahjakas ja sinulta löytyy teoriaosaamisen lisäksi vahvaa osaamista käytännön tekemisestä. Hallitset metallityön perusteet ja olet innostunut erilaisten tuotantokoneiden ja -laitteiden toimintaperiaatteista ja säädöistä. Ymmärrät 3D kuvien sisällön ja kykenet muuttamaan saamamme suunnittelun toimivaksi tuotantosarjaksi.

Tunnistat itsesi vastuulliseksi tiimipelaajaksi ja haluat kehittyä urallasi jatkuvasti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sillä kommunikoit myös aktiivisesti asiakkaidemme kanssa.

Meille työllistyessäsi löydät

 • monipuolisen tehtäväkentän ja yhtiön, joka sitoutuu kehittämään ammattitaitoasi
 • työntekijöitään ja jatkuvuutta arvostavan perheyhtiön
 • osaamistasi vastaavan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään maanantaina 17.12.2018  osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  30.11.2018
Haku päättyy:  17.12.2018

Lempäälä

 Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt jo 20-vuotta alalla toimineeseen asiakasyritykseemme KYLMÄLAITEASENTAJA.  Asiakasyrityksemme myy, asentaa ja huoltaa mm. ilmalämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, ilmavesipumppuja sekä mm. ilmastointilaitteita. Työ edellyttää jo muutaman vuoden kokemusta alalta sekä ahkeraa, itsenäistä, oma-aloitteista otetta. Työ on päivätyötä, eikä sisällä reissuhommia. Vaadittavat kortit tulisi olla voimassa eli työturvallisuuskortti sekä tulityökortti. Työ alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen. Työ edellyttää myös B-ajokorttia. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae paikkaa heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja/ tai soita numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  28.11.2018
Haku päättyy:  20.12.2018

Pori

Proense Oy on erikoistunut prosessiteollisuuden sähkö-, automaatio- ja prosessisuunnitteluun sekä talotekniikan suunnitteluun. Työskentelemme prosessiteollisuuden projekteissa globaalisti. Toimistomme sijaitsee Porissa, jossa työskentelee tällä hetkellä 14 asiantuntijaa.

Haemme asiakasyrityksellemme

COMOS-SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Edellytämme osaamista ja työkokemusta seuraavista:

 • Siemens COMOS
 • CAD-ohjelmistot
 • Access-tietokanta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet hyvällä asenteella varustettu alan ammattilainen.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn niin paikallisten kuin kansainvälistenkin yritysten parissa.  

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Jätä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.12.2018  osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  29.11.2018
Haku päättyy:  21.12.2018

Pori

Corenso is one of the world’s leading producers of cores and tubes as well as coreboard and packaging board. Corenso has worldwide presence with coreboard mills and core plants in multiple locations across Europe, China, and the USA. The global reach and integrated network provide great benefits for customers and employees alike, making Corenso a great company for nurturing your talent.

Corenso Pori coreboard mill employs about 90 persons and is Corenso´s largest production facility.

Corenso Pori is now looking for a skilled professional to join the company as

BUSINESS CONTROLLER

You will have an overall ownership of Pori coreboard mill controlling function and a key role in the local management team. You will provide analysis to support the decision making and to drive improvements. You will master the standard product cost calculations in SAP system and be the key user of its FICO module. Investment feasibility calculations will be an essential part of your job. You will be responsible for the mill performance management, including month-end reports and KPI, budgets and forecasts. You will also work closely with your colleagues in other Corenso business units.

Desired skills and experience:

 • You should have a B.Sc. or M.Sc. degree in a relevant field of study (finance / accounting)
 • You should have at least a few years of experience in controlling in an industry environment
 • You need to be an analytical person who enjoys numbers, but has also good communication skills to bring the message forward to key stakeholders
 • You need to be able to see both the big picture and the details
 • Preferably you have worked with SAP or a similar ERP system before
 • You understand local Finnish GAAP as well as IFRS regulation
 • You are fluent in both Finnish and English

We offer:

 • A key position in the largest production unit of our international company
 • A seat in the local management team and support to help you to succeed
 • A dynamic environment
 • Great colleagues both locally and internationally
 • Competitive salary and benefits

 • Company that genuinely believes in environmental sustainability and social responsibility

The recruiting process is handled by Talent Center Oy

For more information and inquiries:

Mika Niininen tel. 040 730 3327 or mika.niininen@talentcenter.fi. If we got you interested, leave your application, CV and salary request at www.talentcenter.fi/tyonhakijalle by Sunday 16.12.2018.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  28.11.2018
Haku päättyy:  16.12.2018

Valkeakoski

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme 

PUIKKOHITSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen teollisuuden putkitöihin Valkeakoskelle. Odotamme hakijoilta työkokemusta hitsauksesta puikolla ja tigillä sekä voimassa olevia putkihitsaus luokkia. Tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaa voimassaoleva työturvallisuus- ja tulityökortti. Hitsattavien kappaleiden materiaali on tyypillisesti ruostumaton teräs.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli olet etsimämme henkilö jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuuaarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme asiakasyrityksellemme 

MYYNTINEUVOTTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Toivomme hakijoilta sitoutuvaa, myyntihenkistä ja itsenäiseen työhön kykenevää asennetta. Työhön valittavalta odotetaan aiempaa kokemusta myyntityöstä, hygieniapassia, työturvallisuuskorttia ja aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan. Työ sisältää elintarvikealan laitteiden, tarvikkeiden ja koneiden myyntiä B2B-asiakkaille sekä laitteiden testausta asiakkaiden tiloissa. Asiakkaina toimii muun muassa teurastamoja. Työ sisältää matkustelua ympäri Suomen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

 Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

MYYNTINEUVOTTELIJAA.  

Asiakasyrityksemme tarjoaa ekologisia ja kustannustehokkaita alan huipputuotteita pääasiallisesti yrityksille, mutta myös yksityisille. 

Myyntineuvottelijan tehtävänä on suosittujen ekologisten tuotteiden  myynti puhelimitse kanta-asiakkaille sekä myös uusille asiakkalle. Työtehtäviin kuuluu mm. hyvä alkuperehdytys sekä jatkuva koulutus tehtäviin. Tuotteet ovat ekologisia pesuaineita sekä mustekasetteja. Sujuva englannin kielen taito on edellytys. Lisäksi oma-aloitteisuutta, myyntitaitoja sekä halua kasvaa ja kehittyä työtehtävissä katsotaan eduksi. Työympäristö on viihtyisä ja sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laitathan hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Puhelintiedustelut Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  21.11.2018
Haku päättyy:  15.12.2018

Tampere

Etsimme NYT asiakasyrityksellemme

REIPASTA SALITARJOILIJAA

ruuhka-apuun salin puolelle. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa ja on vilkas ja suosittu ravintola. Olet etsimämme henkilö, jos olet tottunut työskentelemään kiireessäkin. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on sekä hygieniapassi sekä anniskelupassi. Työ alkaa jo tällä viikolla, joten jos olet kiinnostunut työtehtävästä, laita hakemus ja CV sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  19.11.2018
Haku päättyy:  15.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarvioinnit.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

SÄHKÖMIES

kokoonpanotyöhön. Työ alkaa heti ja sisältää kokoonpanotyötä. Olethan asenteeltasi reipas ja ahkera. Työ on aluksi määräaikainen n. puoli vuotta,  mutta voi kestää mahdollisesti myös pidempäänkin. Hakijoilta toivotaan kuvien lukutaitoa sekä kokemusta työstä jo jonkin verran.Työ sisältää teoollisuuden sähköasennuksia, kojeistot/sähkökeskukset kuvien mukaan.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, soita numeroon p. 044 337 4707 tai laita hakemus/CV osoitteeseen talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  10.12.2018
Haku päättyy:  10.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme

KIINTEISTÖHUOLTOMIESTÄ 

Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kiinteistöhuoltomiehen tehtävät pääsääntöisesti ulko-mutta myös sisätiloissa, kuten roskien kuljetusta pakettiautolla ja yleishuoltoa.

Odotamme sinulta:

 • jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä 
 • kokemusta erilaisten työkoneiden ajosta
 • ahkeraa ja reipasta asennetta
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • B-korttia

Tarjoamme sinulle:

 • vakituisen työsuhteen
 • mukavan työympäristön
 • kattavan perehdytyksen 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  15.11.2018
Haku päättyy:  15.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuuvuusarvoinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakkaallemme

RAKENNUSAPULAISTA.

Työ edellyttää työturvallisuuskorttia ja reipasta, työtätekevää asennetta. Aiempaa työkokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden vaihteeseen asti, mahdollisesti pidempäänkin. Työ alkaa 7.12.2018. Työ olisi ns.kurapoikana toimimista ja mahdollisuus kehittyä elementtiasentajan työhön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus/CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  15.11.2018
Haku päättyy:  15.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

SÄHKÖASENTAJA

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset ja haastavat sähkötyöt komponenttien ja laivamoottorien parissa. Hakijoilla tulisi olla sähköasentajan koulutus. 

Hakijoilta odotamme innokasta ja oma-aloitteista työotetta. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä työtätekevän asenteen. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut tekijä. 

Työ on päivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Orivesi

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä ulkoistukset. Talent Center on kokenut vuokratyönantaja, ja palveluksessamme on jatkuvasti monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. 

Haemme asiakasyrityksellemme Orivedelle CNC-KONEISTAJAA.

Toivomme hakijalta:

-metallialan koulutusta
-kokemusta CNC-koneiden käytöstä
-hyvää piirustusten lukutaitoa
-kokemusta siltanosturin käytöstä

Lisäksi arvostamme hakijoissa positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään 2-vuorossa klo 06.00-14.00 ja 14.00-22.00. 

Mikäli tunnistat itsesi, haethan avointa paikkaa heti oheisen linkin kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle , sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa sinulle tehtävästä antaa tarvittaessa Heidi Saarijärvi p. 044 – 3374 707 tai heidi.saarijarvi@talentcenter.fi.

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Kihniö

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa asiakasyrityksellemme metalliteollisuuden laitetoimittajalle ammattitaitoinen

HITSARI. 

Mustan raudan hitsauksesta tulisi olla jo jonkin verran kokemusta sekä sekä hitsausrobottien käyttötaidot. Työ on 2-vuorotyötä. Aamuvuoro on klo 06.00-14.00 ja iltavuoro klo 14.00-22.00. Työ edellyttää myös työturvallisuuskorttia sekä tulityökorttia ja kuvien lukutaitoa. Työsuhde on jatkuva. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  06.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Helsinki

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headunting.

Aurinkoinen kotisiivouksiin erikoistunut perheyritys hakee nyt tiimiinsä huippu vahvistusta!

Haemme asiakasyityksellemme

SIISTIJÄÄ

jatkuvaan työsuhteeseen Helsinkiin. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta ja olet valmis joustamaan, sillä töitä voi olla sekä päivisin että iltaisin. Toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkistä ja reipasta otetta työhön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet kiinnostunut tästä työstä, jätä pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi 

Puhelintiedustelut Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707. 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. 

Haemme nyt Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Markkinointiviestintätoimisto Mainiolle mainosalan tuntemusta omaavaa tuloshakuista 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

vastaamaan projektien hoidosta ja asiakkuuksien hallinnasta. Työtehtäviisi kuuluu mainostoimistopalveluiden myyntityö potentiaalisille asiakkaille.

"Mainiota palvelua ensi vuonna jo 20-vuotta. Pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme kuitenkin jokaisesta toimialasta aina sen olennaisen, jonka perustalle voimme lähteä asiakkaamme menestystä rakentamaan. Työvälineitämme ja arvojamme ovat luovuus, sitoutuneisuus, rehellisyys ja tavoitteellisuus, ja niitä käytämme säästelemättä."

Työhön valittavalta henkilöltä toivotaan jo kokemusta mainosalalta, myyntihenkisyyttä sekä rohkeutta tarttua asioihin. Työ edellyttää  hyvää suomen kielen taitoa sekä kokemusta mainos- ja viestintäpalveluista sekä prosessien etenemisestä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Punkalaidun

Asiakasyrityksemme etsii asiakaspalveluhenkistä

TOIMISTOSIHTEERIÄ. 

Hoidat muun muassa osto- ja myyntireskontraa sekä yleisiä toimistotehtäviä. Olethan asiakaspalveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen sekä sinulla on hyvät it-taidot. 

Hakijoilta odotamme:

- hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, muut katsotaan eduksi. 

- tehtävään soveltuvaa koulutusta

- järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta

Kokemusta ei tarvitse juurikaan olla, kunhan olet aktiivinen, reipas ja asenne on kunnossa. Työ on aluksi määräaikainen mutta mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö laitathan CV:n ja hakemuksen osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  03.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme huoltotarvikkeiden- ja laitteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiyritykselle

MYYNTIEDUSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijoilta myyntihenkisyyttä, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvitse olla, myynnillinen ja innostunut asenne on tärkeintä. 

Työhösi kuuluu pääasiassa vanhojen asiakkaiden kontaktointi, mahdollisesti uusasiakashankinta sekä messukäynnit. Käytössä on kaupan alan TES ja kuukausipalkka. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit paikasta laitathan pikaisesti CV ja hakemus osoitteessa http://www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Puhelintiedustelut Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Pori

Oletko aina unelmoinut yrittäjänä toimimisesta ja oman kahvilan pitämisestä?

Haemme asiakasyrityksellemme Porin keskustassa sijaitsevaan kahvilaan

LIIKETOIMINNAN JATKAJAA

Tämän helpompaa ei kahvilan perustaminen voi olla. Liiketila, kalusteet, tuotevalikoima, kanta-asiakaskunta sekä henkilökunta ovat valmiina, vain liiketoiminnan jatkaja puuttuu. Pelkästään sormia napsauttamalla se ei kuitenkaan tapahdu, vaan tarvitset vähän omaa pääomaa. Tulosta ei viivan alle synny, ellei jatkaja ole valmis käärimään hihansa ja halukas kehittämään toimintaa ja työskentelemään unelmansa eteen. Kahvilassa riittää kasvupotentiaalia, vain taivas on rajana. Intohimolla laadukkaisiin kahvilatuotteisiin, kyvyllä oppia uutta ja innovoida rohkeasti, sinun on mahdollista yltää entistä parempiin tuloksiin.

Oletko valmis toteuttamaan unelmasi?

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi tai Jari Nokkonen p. 040 523 2930, jari.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.10.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Akaa

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen

CNC-KONEISTUKSEN AMMATTILAISTA.

CAM-ohjelmointitaito on välttämätön.Tärkeää on myös hyvä työmotivaatio, ahkeruus ja luovuus.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut mittatarkkojen työvälineiden valmistukseen ja huoltoon, sekä vaativien koneen osien valmistukseen ja tarjoaa työtekijöilleen mukavan ja rennon työilmapiirin.

Työ on alkuun määrä-aikainen, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työ on 2-vuorotyötä. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707. Hakemuksen ja CV:n voit jättää osoitteessa www.talentcenter.fi/tyontekijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  10.12.2018
Haku päättyy:  10.01.2019

Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 20 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin toimipisteeseen

KENTTÄTUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

Etsimme aktiivisia, joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen toteuttamiseen. Kenttätiimi kerää aineistoa elintarvikkeita koskeviin tutkimuksiin.

Toivomme hakijoilta joustavuutta, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, aktiivista työasennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työvuoroja on tarjolla yleensä viikoittain sopimuksen mukaan, ja työ tapahtuu normaalisti välillä maanantai-perjantai 5 tunnin aamu- ja iltavuorossa PK-seudun isoissa marketeissa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen joustaviin työaikoihin ja lisäansioihin. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  12.12.2018
Haku päättyy:  26.12.2018

Lempäälä

Talenr Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme  jatkuvaan työsuhteeseen Lempäälään hitsaus-ja levytöiden alihankintayritykseemme ammattitaitoista

HITSAAJAA

Odotamme hakijoilta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä ripeää työotetta.

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Lempäälä

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä ulkoistukset.

Haemme asiakasyritykselle ammattitaitoista

SÄRMÄÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään hitsaus-ja levytöiden alihankintayritykseemme. Toivomme hakijoilta kokemusta särmäyksesta ja särmäyskoneen käytöstä sekä kuvienlukutaitoa. Asiakas hakee pitkäaikaista, hyvän työasenteen omaavaa työntekijää. 

Työ alkaa heti sopiva henkilön löydyttyä, mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Lempäälä

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt luotettavalle ja jo pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme

PLASMALEIKKAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta jo jonkin verran kokemusta vastaavasta työstä sekä ahkeruutta ja  motivoitunutta asennetta. Asiakasyrityksemme on Lempäälässä toimiva hitsaus-ja levytöiden alihankintapalveluihin erikoistunut yritys.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Sastamala

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme asiakasyrityksellemme  

AUTONASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja aiempaa kokemusta työstä.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja saa tarvittaessa Heidi Saarijärveltä numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

HENKILÖAUTON KULJETTAJAA.

Työ edellyttää pysyvää B-ajokorttia ja nuhteetonta taustaa liikenteessä. Taksilupa tulee suorittaa myös henkilöautokuljetuksissa vaikka työskentelisikin henkilöauto puolella. Työ on vuorotyötä. Työkokemus alalle ei ole pakollinen, sillä yritys tarjoaa koulutuksen, jopa ammattipätevyydestä alkaen sitoutuessasi vähintään vuodeksi työhön.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja saa tarvittaessa Heidi Saarijärveltä numerosta  044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TAKSINKULJETTAJAA.

Työ edellyttää pysyvää B-ajokorttia ja nuhteetonta taustaa liikenteessä. Työ on vuorotyötä. Työkokemus ei ole alalle pakollinen, sillä yritys tarjoaa koulutuksen, jopa ammattipätevyydestä alkaen sitoutuessasi vähintään vuodeksi työhön.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja saa tarvittaessa Heidi Saarijärveltä numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haussa nyt asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen

VIEMÄRISANEERAAJA.

Olethan motivoitunut, joustava sekä oma-alotteinen ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Työ edellyttää B-ajokorttia. Jos sinulla on työkokemusta alalta, se katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä alalla sekä työpaikan, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707. 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Akaa

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen CNC-koneistuksen ammattilainen ja vastavalmistunut koneistaja. Odotamme hakijalta hyvää motivaatiota sekä sitoutuneisuutta.Työhön sisältyy mm. perusmetallitöitä, manuaalityötä, hiontatyötä ja työnkuva muokkautuu työkokemuksen mukaan. Sopiva koulutuspohja on metallialan tutkinto. Työ edellyttää myös kuvien lukutaitoa sekä halukkuutta vuorotyöhön.

Työ sijaitsee Akaassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haethan työtä heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarvioinnit.

Haemme asiakasyrityksellemme huoltotöiden ja tilausten vastaanottoon

HUOLTOTYÖNJOHTAJAA.

Työtehtäviin kuuluu myös myyntityötä ja tarjouslaskentaa. Työtehtävät ovat monipuolisia lukitus-, järjestelmä-, ja automaatiikkatilausten järjestelyjä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta lukitus-ja turvallisuusalalta sekä ajokorttia. Olethan myös huolellinen ja oma-aloitteinen työntekijä. Toivomuksena on, että valittavalla henkilöllä olisi sähköalan ja automatiikan tuntemusta sekä sujuva tietotekninen osaaminen. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn sekä rautaisen ammattilaisryhmän tuen ja hyvän sekä kannustavan ilmapiirin tueksesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 3374707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta

LUKKOSEPPÄÄ

Sinulla tulisi olla myös sähköalan tuntemusta sekä hyvät kädentaidot mm. metallitöissä. Valittavalta henkilöltä edellytämme myös hyviä it-taitoja, oma-aloitteisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Ajokortti välttämätön. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla, helposti lähestyttävän johdon tuen, henkilökohtaisen palkitsemis-ja oppimispolun sekä erittäin kannustavan ja positiivisen työilmapiirin. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja antaa Heidi Saarijärvi numerosta p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2018
Haku päättyy:  17.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

SIISTIJÄ

jatkuvaan työsuhteeseen. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta ja olet valmis joustamaan, sillä töitä on sekä päivisin että iltaisin jonkin verran. Työ on liikkuvaa, joten oma auto tai ainakin ajokortti olisi suotavaa. Mikäli olet kiinnostunut mielenkiintoisesta, liikkuvasta työstä jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi 

Puhelintiedustelut Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707. 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.12.2018
Haku päättyy:  30.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit sekä headhunting.

Asiakkaamme hakee määräaikaiseen työsuhteeseen luotettavaa

NOSTURIAUTON KULJETTAJAA

Edellytytykset:

- nosturikuljettajan kortti

- voimassaoleva ammattipätevyys

- tieturva 1 ja työturvallisuuskortti voimassa

- ratatyöturvallisuuskortti

- yhdistelmäajoneuvokorttia

Olet oma-aloitteinen, ahkera ja reipas. Sinulla on positiivinen ote ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta kys. työstä. Lisäksi edellytetään hyvää asennetta. 

Jos kiinnostuit työpaikasta, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  10.12.2018
Haku päättyy:  10.01.2019

Pälkäne

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme asiakasyrityksellemme

YHDISTELMÄAJONEUVOKULJETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. 

Hakoijoita toivotaan jo jonkin verran kokemusta alalta. Työ edellyttää voimassaolevaa ADR-lupaa. Olethan myös reipas ja oma-aloitteinen ja eduksi katsotaan, mikäli osaat korjata/huoltaa autoja. Mikäli olet ajanut aiemmin Schenkerin autoja ja elementtiä, olet sopiva henkilö tehtävään.

Työ alkaa heti, joten mikäli kiinnotuit paikasta jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Rauma

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  01.10.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarvioinnit.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

SÄHKÖMIES

kokoonpanotyöhön. Työ alkaa heti ja sisältää kokoonpanotyötä. Olethan asenteeltasi reipas ja ahkera. Työ on aluksi määräaikainen n. puoli vuotta,  mutta voi kestää mahdollisesti myös pidempäänkin. Hakijoilta toivotaan kuvien lukutaitoa sekä kokemusta työstä jo jonkin verran.Työ sisältää teollisuuden sähköasennuksia, kojeistot/sähkökeskukset kuvien mukaan.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laita hakemus/CV osoitteeseen talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme

MYYNTINEUVOTTELIJAA

jatkuvaan työsuhteeseen 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, myyntihenkinen ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse. Työtehtäviisi kuuluu aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse. Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalvelumyynnistä. Työ on vahvasti tiimityöpainotteista. Asiakasyrityksemme tarjoaa myös paljon myyntivalmennuksia, joissa voit päivittää osaamistasi oman tarpeesi mukaan. Tuotteet ovat sähkömyyntiä ja/tai vakuutusmyyntiä. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sisältää pohjapalkan 1 450 € sekä jokaisesta tehdystä kaupasta provision. Asiakasyrityksessämme on käytössä myös liikunta-ja kulttuurisetelit. Työpaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa. 

Hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Voit myös soittaa ja kysyä lisää Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme

BETONIPUMPPARIA

Eduksi katsotaan työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla myös hyvä asenne sekä olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. C-kortti vaaditaan. 

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus pidempi aikaiseen työsuhteeseen. 

Mikäli katsot olevasi oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  10.12.2018
Haku päättyy:  10.01.2019

Tampere

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 20 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen toimipisteeseen

KENTTÄTUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

Etsimme aktiivisia, joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen toteuttamiseen. Kenttätiimi kerää aineistoa elintarvikkeita koskeviin tutkimuksiin.

Toivomme hakijoilta joustavuutta, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, aktiivista työasennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työvuoroja on tarjolla yleensä viikoittain sopimuksen mukaan, ja työ tapahtuu normaalisti välillä maanantai-perjantai 5 tunnin aamu- ja iltavuorossa PK-seudun isoissa marketeissa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen joustaviin työaikoihin ja lisäansioihin. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  12.12.2018
Haku päättyy:  26.12.2018

Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme 

TYÖNJOHTAJAA

kerrostalojen julkisivusaneerauksiin vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta omatoimista työskentelyä, useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja työnjohtajalle kuuluvista paperitöistä, työturvallisuuskorttia ja ahkeraa asennetta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana. 

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä Heidiltä Saarijärveltä numerosta 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Tampere, Pori, Rauma, Raisio

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Raisiossa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla. Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.05.2020

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.12.2018

Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen monipuolista

HITSARIA

Odotamme hakijoilta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, oma-aloitteisuutta, ripeää työotetta ja työturvallisuuskorttia sekä kokemusta puikko-ja mighitsauksesta. Toivomme myös valmiutta matkatöihin. 

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.12.2018
Haku päättyy:  09.01.2019

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >