Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Avoimet työpaikat

Malleja työvaatekatalogikuvaukseen 1 kpl Nokia

Haemme asiakasyrityksellemme naismalleja työvaatekuvaston kuvaukseen Työt alkavat marras-joulukuussa ja kestävät noin kaksi viikkoa. Odotamme hakijoilta urheilullisuutta, iloista asennetta ja valokuvauksellisuutta. Töitä 3-4 päivänä viikossa kello 16 alkaen 4-5 tuntia. 

Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae pikaisesti osoitteessa http://www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Liitä halutessasi mukaan kokokuva itsestäsi. 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  03.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kokki 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhuntig sekä vuokrajohtajuus.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sekä lyhyt- että pitempiaikaiseen työsuhteeseen kokkia. Sinulla tulisi olla jo kokemusta vastaavasta työstä, sillä työ on itsenäistä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään suositussa suomalaisessa ruokaketjussa kokin työtehtävissä, laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon 044 231 3039. 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  16.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kosteuskartoittaja 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhuntig sekä ulkoistukset.

Haussa  jatkuvaan työsuhteeseen kosteuskartoittaja rakenteiden kosteusmittauksiin.  Valittavalla henkilöllä tulee olla VTT-sertifikaatti sekä AHA-asiantuntijasertifikaatti. Sopiva pohjakoulutus on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus. Työ edellyttää vanhojen seinärakenteiden tuntemusta. Sinulla tulisi olla mahdollisuus osallistua hälytyspäivystykseen (n. 1 vk/1,5 kk) ja sinulla tulisi olla  B-ajokortti.Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksen ja CV:n sivujemme www.talentcenter.fi/tyonhakijalle kautta tai soita numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  16.12.2017
Hae tätä paikkaa

Ulkomaan ajojärjestelijä 1 kpl Pori

Kuljetusliike Kalevi Huhtala Oy on vakiinnuttanut asemansa yhtenä arvostetuimpana ja luotetuimpana kuljetusliikkeenä Suomessa. Koko konserni työllistää yli 150 henkilöä. Yhtiö kuljettaa yli 2 miljoonaa tonnia rautaa, metsäteollisuuden tuotteita ja sivutuotteita vuodessa. Yhtiön menestyksen takeena ovat vakaan ja hallitun kasvun periaate sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, luotettavia yhteistyökumppaneita unohtamatta.

Haemme asiakasyritykseemme Poriin vakinaiseen työsuhteeseen:
 
ULKOMAAN AJOJÄRJESTELIJÄÄ
 
 Tehtäviisi kuuluvat
•    tarjousten laskeminen
•    vastaat  purku- ja lastaussuunnitelmista ja toimeksiannoista mahdollisimman taloudellisesti ja tehokkaasti sovituissa rajoissa
•    ylläpidät liikennöitsijäkontakteja
•    hoidat lastauksien ja purkujen kontaktoinnit Euroopassa
•    teet alihankintasopimuksia alihankkijoiden kanssa
•    hoidat laivavaraukset eri operaattoreilta
•    vastaat liikennetasapainon ylläpitämisestä
•    vastaat työstäsi toimitusjohtajalle

Odotamme Sinulta
•    aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kansainvälisistä kuljetuksista
•    hyvää englannin kielen taitoa (Saksan kielitaito katsotaan eduksi)
•    innovatiivista ja itsenäistä otetta päivittäiseen työskentelyyn
•    joustavuutta, yrittäjämäistä asennetta työaikojen suhteen, organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
 
Tarjoamme Sinulle
•    haasteellisen ja mielenkiintoisen vastuualueen
•    kilpailukykyisen edut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy. Jätä hakemuksesi viimeistään 23.11.2017 www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Luottamukselliset tiedustelut Jari Nokkonen 040-5232 930 jari.nokkonen@talentcenter.fi
 
Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  22.11.2017
Hae tätä paikkaa

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja 1 kpl Tampere

Haussa NYT asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta. Sinulla on voimassaoleva ammattipätevyys sekä asenne ja hyvä työmotivaatio! Lisäksi vaatimuksena on työturvallisuuskortti, tieturvakortti, digikortti sekä ADR-ajolupa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja Hedi Virtaselta numerosta p.044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  14.11.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Taksi ja linja-autonkuljettaja 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme kuljettajaa, joka pystyy ajamaan sekä linja-autoa että taksia. Linja-autonkuljettajan tehtävät ovat pääsääntöisesti tilausajoa. Odotamme hakijoilta linja-auton ja taksinkuljettajan ammattipätevyyksiä, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä joustavuutta. 

Jos olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja antaa Heidi Virtanen numerosta p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  13.11.2017
Haku päättyy:  29.11.2017
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelija 1 kpl Pori

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

ASIAKASPALVELIJAA

Työtehtävä on pääasiallisesti puhelimitse tapahtuvaa tilausten vastaanottoa, toimeksiantojen välittämistä sekä muuta asiakasneuvontaa.

Edellytämme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta puhelintyöstä
  • Puheliasta ja sanavalmista luonnetta
  • Valmiutta vuorotyöhön (aamu, ilta, yö, viikonloppu)

Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräajan päätyttyä. Työpaikka sijaitsee Porin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040 670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä meille hakemus 20.11.2017 mennessä.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  13.11.2017
Haku päättyy:  20.11.2017
Hae tätä paikkaa

Työnjohtaja teollisuusrakentamiseen 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Haussa nyt jatkuvaan työsuhteeseen työnjohtaja teollisuusrakentamiseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. logistiikkaprosessien valmistelu ja toteutus annetussa aikataulussa yhdessä projektijohdon kanssa. Työnjohtaja vastaa mm.työn teknisestä laadusta ja työnjäljestä sekä raportoi muutos -ja lisätöistä. Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet rohkea ja luotettava sekä sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Olethan myös sitoutumiskykyinen. Englannin kielen taito on suotavaa ja sinulla tulisi olla matkustusvalmiutta Suomen sisällä + jonkin verran matkustelua ulkomailla. Sopiva pohjakoulutus voisi olla esim. rakennusteknikon koulutus. Eduksi katsotaan kokemus rakennusprojekteista ja/tai työskentelysttä teollisuuslaitosympäristöissävoimalaitoksissa tai paperitehtaissa. Motivoituneelle henkilölle luvassa mielenkiintoinen ja monipuolinen työ sekä hyvät etenemismahdollisuudet! Jos haluat lisää tietoa työtehtävästä, niin soita numeroon p. 044 337 4707 ja/tai jätä hakemuksesi ja CV sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  12.11.2017
Haku päättyy:  12.12.2017
Hae tätä paikkaa

IV-asentaja 1 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme IV-asentajaa heti alkavaan työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu muun muassa kanavien asennusta ja IV-koneiden kasausta. Odotamme hakijoilta jonkun verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkeraa asennetta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. IV-alan koulutus katsotaan eduksi. Tarve viikolle 46, mahdollisesti pidempäänkin. Työajat 7-15.30. 

Jos nämä kriteerit täyttyvät, niin laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle sekä kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen 044 337 4707, heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kaivinkoneenkuljettaja 1 kpl Tampere

NYT haemme asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA heti alkavaan työhön. Työ on aluksi määräaikainen, mutta voi jatkua pidempäänkin. Olet etsimämme henkilö, jos olet tarkka ja ammattitaitoinen kuljettaja. Kaivinkone on pieni 3,5 tonnin hytillinen kone. Jos olet etsimämme henkilö, niin soitathan HETI  numeroon p. 044 337 4707 tai laita hakemus www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  22.11.2017
Hae tätä paikkaa

Maanrakennustyöntekijä 3 kpl Tampere, Valkeakoski

Nyt haussa MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme. Työkohteet sijaitsevat Tampereella sekä Valkeakoskella. Odotamme hakijoilta jo jonkin verran kokemusta maanrakennusalalta, omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemusta tasolaserin käytöstä. Osaat myös mitata ja katsoa pinnan korkeuksia. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. Mikäli olet etsimämme henkilö, soita Heidille numeroon p. 044 337 4707 tai jätä hakemus ja CV sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten otathan pikaisesti yhteyttä!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  08.11.2017
Haku päättyy:  03.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kokki 1 kpl Pori

Yyterin Kylpylähotelli sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Yyterin kylpylästä asiakas löytää kaiken hakemansa – lomakohteen perheelleen, tasokkaan kokouspaikan tai upeat puitteet juhlilleen. Meriravintola tarjoaa herkullisen aamiaisen ja lounaan noutopöydästä sekä illallisen viineineen a la carte-listalta.

Yyterin kylpylähotelli hakee palvelukseensa

KOKKIA

Sinulla on jo useampien vuosien työkokemus erilaisista työympäristöistä. Olet nuorekas ja uudistumiskykyinen. Loistat a la carte-taidoillasi, olet idearikas ja omaat vahvan näkemyksen keittiön kehittämisestä. Toimit järjestelmällisesti ja loogisesti paineen alla eikä vauhtisi hidastu kovassakaan kiireessä. Olet oma-toiminen, osaat suunnitella toimintaasi ja toteuttaa itseäsi. Tarvittaessa toimit keittiömestarin oikeana kätenä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn upeassa ympäristössä, mahdollisuuden omatoimiseen työnkuvaan ja itsensä kehittämiseen sekä mahtavan työilmapiirin mukavassa porukassa. Luonnollisesti tukenasi ovat esimiehesi sekä yrityksen johto.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2017 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Teollisuussähköasentaja sähköautomaatioasennustehtäviin 1 kpl Tampere

Nyt haussa mielenkiintoinen työtehtävä asiakasyritykseemme. Insecon Oy tarjoaa teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö-ja automaatiotekniikan palveluja. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olet tehtävään sopiva henkilö, jos sinulla on kokemusta teollisuuden sähköautomaatioasennustöistä sekä teollisuuden kunnossapidosta. Eduksi katsotaan logiikoiden hallinta (PLC) ym.

Lisäksi sinulla tulee olla sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti sekä sähkömiehen hätäensiapukurssi suoritettuna. Työ on päivätyötä, mutta matkustusvalmiutta tulisi olla jonkin verran Suomessa sekä myös ulkomailla. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  05.11.2017
Haku päättyy:  26.11.2017
Hae tätä paikkaa

Teollisuussähköasentaja 2 kpl Tampere

Nyt olisi mielenkiintoinen työpaikka tarjolla asiakasyrityksessämme jatkuvaan työsuhteeseen. Insecon Oy tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtävia. Haussa on teollisuussähköasentaja teollisuuden kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ sisältää sähköpuolen kokoonpanotyötä. Työkokemusta tulisi olla jonkin verran.  Edellytetään myös kuvienlukutaitoa. Työ on päivätyötä. Olet etsimämme henkilö, jos olet myös oma-aloitteinen, tiimityö- sekä asiakaspalvelutaitoinen työntekijä sekä sinulla on voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti sekä sähkömiehen ensiapukurssi. Jos katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita suoraan numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  05.11.2017
Haku päättyy:  26.11.2017
Hae tätä paikkaa

Vuoromestari 1 kpl Pori

CORENSO GROUP on yksi maailman johtavista kartongin ja kierrehylsyjen valmistukseen erikoistuneista yrityksistä, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat kymmenessä eri maassa. Päämarkkina-alueet ovat Eurooppa, Kaakkois-Aasia ja Pohjois-Amerikka. Porin kartonkitehdas työllistää noin 90 henkilöä ja on Corenson suurin tulosyksikkö.

Haemme Porin kartonkitehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

VUOROMESTARIA

Työskentelet kahdessa vuorossa ja olet osa kolmen vuoromestarin tiimiä. Johdat kokeneita prosessiteollisuuden ammattilaisia, joten edellytämme sinulta usean vuoden johtamis- ja esimieskokemusta. Vastuullasi on vuorosi turvallinen, laadukas ja tuloksellinen tuotantoprosessi. Osallistut myös tuotannon kehittämiseen ja ennakkosuunnitteluun. Esimiehenä vastaat henkilöstön kehittämisestä ja hyvästä työilmapiiristä. Arvostat itsekin reilua johtamista, ryhmätyöskentelytaitoja, vastuullista tekemistä ja oma-aloitteisuutta työssäsi.

Arvostamme lisäksi

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta prosessiteollisuuden vastaavista tehtävistä
  • innostunutta asennetta ja halua sitoutua yhtiöömme
  • englannin kielen perusosaamista

Pääset työskentelemään menestyvässä ja kansainvälisessä yhtiössä. Saat laajan vastuukentän johdettavaksesi ja monipuolisen sekä vaihtelevan työympäristön. Näemme sinun kehittävän toimintaamme mutta myös kehittyvän itse työnjohtamisen ja kartongin valmistuksen ammattilaisena. Oma esimiehesi ja muu johto sparraavat sinua parhaan kykynsä mukaan, joten ongelmien ratkaisuissa saat tukea ja näkemystä tiimiltä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme henkilöstöpalvelutalo Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus, palkkatoivomus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle viimeistään 19.11.2017.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  06.11.2017
Haku päättyy:  19.11.2017
Hae tätä paikkaa

Myyntipäällikkö 1 kpl Pori

Clean Steel on vuonna 2011 perustettu yritys. Toiminta-ajatuksemme on tehostaa teollisuuden voimalaitosten toimintaa ja parantaa hyötysuhdetta likaantumista hallitsemalla. Asiakkaitamme ovat mm. Pulp & Paper –toimialan yritykset, Hyötyvoimalaitokset, sähkölaitokset ja prosessiteollisuuden yritykset. Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja tavoitteemme on kansainvälinen menestys. Clean Steel valittiin toukokuussa Satakunnan lupaavimmaksi kasvuyritykseksi.

Haemme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä vastaat projektimyynnistä nimetylle asiakaskunnalle Suomessa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta:

Ymmärrystä ja kokemusta modernista b to b myynnistä. Olet myös kiinnostunut energiatoimialasta ja osaamispohjasi laajentamisesta.  Olet itsenäinen verkostoituja ja omaat systemaattisen työskentelytavan.

Sinulla on kaupallinen koulutus, mahdollisuus ja halu matkustaa. Hallitsen hyvin suomen kielen lisäksi myös englannin ja ruotsin. Muut kielet katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen palkan lisäksi mielenkiintoisen roolin palkitussa perheyrityksessä joka panostaa voimakkaasti kasvuun.

Rekrytointiprosessista vastaa Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen p. 040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Hakemukset 30.11. 2017 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  01.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennusmies 5 kpl Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Nyt haussa asiakasyrityksellemme rakennusmiehiä vesitornin pohjalaatan valutyöhön. Työ alkaa joulukuun lopussa ja kestää 2 päivää. Olethan raskasta työtä pelkäämätön. Kokemus valutöistä eduksi. Työturvallisuuskortti pakollinen.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, soita numeroon 044 337 4707 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  31.10.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Varastomies 2 kpl Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita varastotyöntekijöitä sesonkikausiin. Työ on satunnaista keikkatyötä ja voimme kutsua sinut töihin lyhelläkin varoitusajalla. Työ on päivä/ilta/yötyötä. Olet etsimämme henkilö, jos olet joustava, ripeä sekä vuorotyöhön kykenevä. Jos nämä kriteerit täyttyvät, niin laitathan pian hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle sekä kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  30.10.2017
Haku päättyy:  29.11.2017
Hae tätä paikkaa

Inventoija 1 kpl Kangasala

Haemme asiakasyrityksellemme ripeää inventoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Sopii esimerkiksi opiskelijoille tai lisätienestinä toisen työn oheen. Odotamme hakíjoilta ripeää työotetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Työn kesto 1kk. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Tuotekehitysinsinööri 1 kpl Luvia

Polartherm Oy on lämmityksen erikoisosaaja ja Pohjois-Euroopan suurin ilmalämmityslaitteiden valmistaja. Meillä on kokemusta lämmitysratkaisuista jo 40 vuoden ajalta ja tänä päivänä suunnittelemme ja toteutamme lämmitysratkaisuja usealle eri toimialalle kuten rakentaminen ja saneeraus, teollisuus ja tilat, maatalous ja ilmailu, unohtamatta puolustushallintoa.

Polartherm etsii

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Vihaat kylmyyttä, loskaa, sohjoa ja viimaa? Et kuitenkaan pura tuskaasi taiteeseen, vaan lähestyt asiaa kuten esim. energia- ja/tai konetekniikan insinöörin kuuluukin – käytät supervoimiasi (DI/Ins.) tuotekehityksen piirissä ja ratkaiset globaaleja ongelmia. Kuulostaako elämältä, jota haluaisit elää? Luvia on sinulle siinä tapauksessa luvattu maa – kunhan olet halukas ja kykenevä ryhmätyöhön, viihdyt myös asiakastilanteissa ja osaat puhua sujuvasti amerikkaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus, palkkatoivomus ja ansioluettelo viimeistään 30.11.2017 osoitteessa talentcenter.fi/tyonhakijalle

Tiedustelut:

Jari Nokkonen
040 523 2930
jari.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  27.10.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Mattoasentaja 1 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme mattoasentajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu mattojen asennusta Pirkanmaan alueella. Toivomme hakijoilta jonkinverran kokemusta vastaavista tehtävistä. Työaika on ma-pe 7-15.30 ja urakkapalkkaus. Oma auto oltava käytössä. 

Työnhakijoilta odotamme reipasta asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työhön. 

Tulityökortti ja työturvallisuuskortti oltava voimassa. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Laatoittaja 1 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme laatoittajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu lattian ja seinäpäällysten tekemistä rakennusliikkeille Pirkanmaan alueella. Toivomme hakijoilta jonkinverran kokemusta vastaavista tehtävistä. Työaika on ma-pe 7-15.30 ja urakkapalkkaus. Oma auto oltava käytössä. 

Työnhakijoilta odotamme reipasta asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työhön. 

Tulityökortti, työturvallisuuskortti ja VTT:n sertifikaatti oltava voimassa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kuorma-autonkuljettaja 1 kpl Turku

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa jatkuvaan työsuhteeseen Turkuun. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Turun alueella. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetustyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. Oma-aloitteisuus ja ripeys tärkeää.

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 06:00-18:00 välisellä ajalla.Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Muista mainita hakemuksessasi jos sinulla on voimassaoleva digikortti valmiina.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Inga Koivumäki 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Riina Savoni 040 757 2140 tai riina.savoni@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Pakettiautonkuljettaja Turkuun 2 kpl Turku

Haemme asiakasyrityksellemme kahta pakettiautonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin Turkuun. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Turun alueella. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetustyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. Oma-aloitteinen ja ripeä asenne tärkeää.

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 06:00-18:00 välisellä ajalla riippuen reitistä. 

Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Inga Koivumäki p. 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Riina Savoni p. 040 757 2140 tai riina.savoni@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennussaneeraajia 2 kpl Satakunta

Haemme Satakunnan alueelle

RAKENNUSSANEERAAJIA

Työsi koostuu pääasiassa vesivahinkosaneerauskohteiden jälleenrakennustöistä.

Toivomme sinulta reipasta ja osallistuvaa asennetta sekä alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ alkaa vuokratyösuhteena mutta valituilla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi 20.11. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  03.11.2017
Haku päättyy:  20.11.2017
Hae tätä paikkaa

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja 2 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme kahta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Pirkanmaan/Tampereen tuntemus oltava hyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. 

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 05:00-19:00 välisellä ajalla ja odotammekin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, myös valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin ja öisin. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kuorma-autonkuljettaja 2 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme kahta kuorma-autonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Pirkanmaan/Tampereen tuntemus oltava hyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. 

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 05:00-19:00 välisellä ajalla ja odotammekin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, myös valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin ja öisin. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Muista mainita hakemuksessasi jos sinulla on voimassaoleva digikortti valmiina. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Pakettiautonkuljettaja 2 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme kahta pakettiautonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Pirkanmaan/Tampereen tuntemus oltava hyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. 

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 05:00-19:00 välisellä ajalla ja odotammekin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, myös valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin ja öisin. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Levyseppähitsaaja 1 kpl Lempäälä

Haemme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu muun muassa poraus, sahaus, plasman leikkuu, särmäys ja mankelointi. Odotamme hakijoilta särmäystaitoa, hitsaustaitoa (luokat eivät tarvitse olla voimassa) fyysistä vahvuutta, omatoimisuutta ja reipasta asennetta. Työ on 2-vuorotyötä klo 6.00-14.15 tai 14.00-22.45.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Sähköasentaja Vantaalle 1 kpl Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa sähkömiestä Vantaalle. Työ alkaa heti ja on määräaikainen Tammikuuhun 2018 asti. Työkokemusta tulisi olla omakotitalojen sähkötöistä. Päivittäinen työaika 7-15.30, ensimmäinen viikko / kaksi viikkoa täyttä päivää, jatkossa 3 päivää viikossa. 

Lisätietoja Heidi Virtaselta numerosta 044 337 4707. 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Maarakennuskoneenkuljettaja 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme monipuolista maarakennuskoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa pyöräkoneella talvikunnossapito, lumen luonti, kiinteistön hoito ja koneiden huolto. 30 % työajasta on yötyötä.Hakijoilta vaadimme työturvallisuuskorttia, kuorma-autokorttia, ahkeraa asennetta ja reipasta työotetta. Alakohtainen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut numerosta Heidiltä 044 337 4707 tai Ingalta 050 563 0456.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  02.11.2017
Haku päättyy:  19.11.2017
Hae tätä paikkaa

Elementtiasentaja 3 kpl Kangasala, Lempäälä

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

ELEMENTTIASENTAJIA

Lempäälään ja Kangasalle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo työkokemusta elementtivalmistustyöstä ja/tai osaat valmistaa muotteja.

Työ on päivätyötä ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Jos olet etsimämme henkilö, laita tietosi  (mahd.hakemus ja CV) osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja antaa Heidi Virtanen numerosta p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

CNC-koneistaja 1 kpl Pälkäne

Haussa nyt asiakasyritykseemme

CNC-KONEISTAJA

Voit olla urasi alussa oleva innokas koneistaja tai vaihtoehtoisesti jo alan ammattilainen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Tulet työssäsi käyttämään 5-akselista porttaalijyrsinkonetta ja työstät erilaisia pehmeitä materiaaleja, esim. puuta ja muovia.

Asiakasyrityksessämme tarjotaan sinulle hyvä perehdytys työtehtävään. Työ on päivätyötä. Toivomme, että sinulla on CNC-koneistuksen perusteet hallinnassa, Mastercam 5-axis tai vastaavan ohjelman tuntemusta, kuvien lukutaitoa, kone-ja metalllialan ammattitutkinto, mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön, luovuutta ja ongelmaratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta työotetta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työn, mukavat työkaverit ja omaa ammattitaitoa kehittävän työn. Työ sijaitsee Pälkäneellä, jonne on n 30 min. matka Tampereelta.

Jos tunnistat itsesi kyseisestä kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon  044 337 4707. 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kiinteistöhuoltomies 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme monipuolista kiinteistöhuoltomiestä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa nurmikon leikkuu, roskien tyhjennys, lumen luonti ja muut käsillä tehtävät huoltotyöt. Hakijoilta vaadimme työturvallisuuskorttia, ahkeraa asennetta ja reipasta työotetta. Alakohtainen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut numerosta Heidiltä 044 337 4707 tai Ingalta 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  02.11.2017
Haku päättyy:  19.11.2017
Hae tätä paikkaa

LVI-insinööri 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta LVI osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Eduksi katsotaan LVI-insinöörin tai talotekniikan koulutus, mutta ei välttämätön. Etsimällämme henkilöllä on kuitenki jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkera asenne ja motivaatio kunnossa. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos olet kiinnostunut työtehtävästä lähetä hakemuksesi ja CV pikaisesti osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Mekaniikkasuunnittelija 1 kpl Tampere

Asiakasyrityksemme etsii mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta konetekniikan insinöörin tutkintoa, työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, aitoa kiinnostusta koneisiin ja laitteisiin, oma-aloitteisuutta sekä reipasta työotetta. Edellytämme hakijoilta myös hygieniapassia ja nuhteetonta taustaa. 

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  02.11.2017
Haku päättyy:  19.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kassataitoinen kokki 1 kpl Ylöjärvi

Haussa Lounas-ja juhlapalvelu Vänrikkiin Kuruun asiakaspalvelutaitoinen ja kassatyöstä kokemusta omaava 

AVUSTAVA KOKKI

sairaslomien tuuraukseen sekä sesonkiapuun.

Jos omaat perusruoanlaittotaidot olet reipas ja oikealla asenteella varustettu, niin laitathan hakemuksen ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Lehti-ilmoitusmyyjä 1 kpl Tampere

Nyt etsimme asiakasyrityksellemme

ILMOITUSLEHTIMYYJÄÄ

kahteen eri ammattilehteen.

Työ tehdään etätyönä kotoa käsin ja työajat vapaasti sovittavissa eli työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti. Työhön annetaan hyvä perehdytys/koulutus.

Provisiopalkkaus. Mahdollisuus myös hyviin ansioihin.

Työntekijältä toivotaan reipasta asennetta, rohkeutta sekä sitoutumiskykyä.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kenttätutkimushaastattelija 3 kpl Tampere

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 20 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä. Provisiopalkkaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereen toimipisteeseen

KENTTÄTUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

Etsimme aktiivisia, joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen toteuttamiseen. Kenttätiimi kerää aineistoa elintarvikkeita koskeviin tutkimuksiin

Toivomme hakijalta:

Joustavuutta

Ulospäinsuuntautuneisuutta

Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

Aktiivista työasennetta ja rohkeutta

Heittäytymiskykyä

Hyvää suomen kielen taitoa

Työvuoroja on tarjolla yleensä viikoittain sopimuksen mukaan, ja työ tapahtuu normaalisti välillä maanantai-perjantai 4-5 tunnin aamu- ja iltavuorossa Tampereen isoissa marketeissa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen joustaviin työaikoihin ja lisäansioihin. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasti tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

LVI-asentaja 1 kpl Ylöjärvi

Etsimme asiakasyrityksellemme omatoimista putkimiestä. Odotamme hakijoilta jonkun verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, piirustusten lukutaitoa ja ahkeraa asennetta. Eduksi katsotaan osaaminen tarjouslaskennnasta ja hinnoittelusta. Työajat 7-15.30. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laitathan pikaisesti hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut Heidi 044 337 4707 tai Inga 050 563 0456.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kirvesmies 2 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme kahta kirvesmiestä heti alkavaan saneerausprojektiin. Työmaa sijaitsee Hatanpäällä. Odotamme hakijoilta jonkun verran kokemusta kirvemiehen tehtävistä, toimeen tarttuvaa asennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä Heidiltä numerosta 044 337 4707 ja Ingalta 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Sähköasentaja 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa sähkömiestä Tampereelle.  Työ alkaa heti. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisesti voi jatkua pidempäänkin. Työkokemusta tulisi olla jo jonkin verran. Työ on monipuolsta ja vaihtelevaa.

Lisätietoja Heidiltä numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennusmies 1 kpl Tampere

Asiakasyrityksemme etsii nopeasti alkavaan projektiin ahkeraa rakennusmiestä. Osaat hoitaa muun muassa sisäremontteja ja maalauksia. Odotamme hakijoilta motivaatiota ja innostusta työtä kohtaan sekä jonkun verran työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.  Työajat 7-15.30. Oma auto ei välttämätön mutta työntekijän pitää päästä liikkumaan työ kohteelta toiselle. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laitathan pikaisesti hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut numerosta 044 337 4707 tai 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Katto- ja sadevesijärjestelmien asentaja 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista

ASENTAJAA

katto - ja sadevesijärjestelmien asennustyöhön.

Sinulla tulisi olla yrittäjämäinen asenne sekä hyvät kädentaidot. Eduksi katsotaan, jos sinulla on rakentamisesta jonkin verran kokemusta, C-kortti sekä valmius yrittäjyyteen! 

Sinulla tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laitathan pikaisesti hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut Heidiltä numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Farmaseutti 1 kpl Pirkanmaa

Asiakasyrityksemme etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

FARMASEUTTIA/LÄÄKETEKNIKKOA 

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa, myyntihenkisyyttä, aurinkoista asennetta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme haluasi kehittyä lääkealalla. 

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja numerosta p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Valimotyöntekijä 2 kpl Pori

Haemme asiakkaallemme Poriin

VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ edellyttää soveltuvuutta 3-vuorotyöhön. Odotamme hakijalta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta sekä tarkkaavaisuutta työssä. Työsuhde on määräaikainen, työaika 40 t/vko.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja antaa Nina Vikkula P:040-670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  03.11.2017
Haku päättyy:  20.11.2017
Hae tätä paikkaa

Autoasentaja 1 kpl Nokia

Etsimme asiakasyrityksellemme jo jonkin verran työkokemusta omaavaa autonkorjaajaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon p. 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kivimies 1 kpl Tampere

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kivimiestä.

Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, voimassaolevaa työturvaliisuuskorttia, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Jos olet tehtävään sopivaa henkilö, niin lähetä hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kaivinkoneen perämies 1 kpl Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme fyysistä työtä pelkäämätöntä ja ripeää kaivinkoneen perämiestä. Tasolaserin käyttötaidot ja työkokemus maanrakennuksesta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on edellytys.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, niin laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Sekatyömies purkuhommiin 1 kpl Tampere

Etsimme NYT sekatytömiestä purkuhommiin.  Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä ja riittää, kun valittavalla henkilöllä on työhön tarttuva, ripeä asenne sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Betonipumppari 1 kpl Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme betonipumpparia. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla myös hyvä asenne sekä olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä.

Mikäli katsot olevasi oikea henkilö tehtävään, soita Heidille numeroon 044 337 4707 tai Ingalle 050 5630 456 tai laita hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  29.11.2017
Hae tätä paikkaa

Huoltamotyöntekijä 1 kpl Pirkanmaa

Asiakasyrityksemme etsii osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä ns. joka paikan höylää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde voidaan myös vakinaistaa. Työkokemusta ei välttämättä tarvitse olla paljon, kunhan olet oma-aloitteinen ja reipas tekijä. Työ on päivätyötä ja hygieniapassi on pakollinen. Työpaikka sijaitsee Häijäässä. Työkokemus asiakaspalvelusta ja  kokemus kassan käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla tulisi olla myös hyvät ruoanlaittotaidot. Olethan pirteä ja kehittymsihaluinen sekä sinulla on hyvät tiimityötaidot. Pääset mukaan iloiseen ja nuorekkaaseen työyhteisoön!Työsuhde voi muuttua myös jatkuvaksi. Työ alkaa heti, joten jos katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö soita numeroon 050  563  0456 tai 044  337 4707 ja/tai laita hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kirvesmies 1 kpl Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme jo jonkun verran kokemusta omaavaa kirvesmiestä. Odotamme hakijoilta rakennusalan koulutusta, hyvää asennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta http://www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi 044 337 4707 ja Inga 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Taksinkuljettaja 1 kpl Lempäälä, Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla niin päivä-, yö- kuin viikonloppuvuoroja. Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta, taksinkuljettajan ammattipätevyyttä ja Tampereen sekä Lempäälän paikallistuntemusta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Heidi 044 337 4707 ja Inga 050 5630 456.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Taksinkuljettaja 5 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita taksikuskeja. Odotamme hakijoilta taksilupaa, hyvää asennetta ja joustavuutta. Toimialueena Tampere, paikallistuntemuskokeen voi suorittaa yrityksessä. Haemme sekä päätoimisia että osa-aikaisia työntekijöitä.

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai Ingalle numeroon 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  07.12.2017
Hae tätä paikkaa

Invataksin kuljettaja 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista invataksin kuljettajaa päivä-, ilta- ja yövuoroihin. Hakijoilta vaaditaan pieni D1 kortti. Työalueena on Tampere. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan heti yhteyttä Heidiin p. 044 337 4707 tai Ingaan 050 563 0456.

Hakemuksesi/CV voit laittaa myös sivujemme www.talentcenter.fi kautta.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Koneasentaja 1 kpl Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, itsenäistä ja osaavaa

KONEASENTAJAA

Asiakasyrityksemme valmistaa mm. isoja kuorma-autoja alusta asti sähkötöineen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, mahdollisuus myös vuorotyöhön.

Hakijoilta odotamme:

- Työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta

- Fyysistä vahvuutta

- Työturvallisuuskorttia

Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä. Olethan myös oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen! Mikäli katsot olevasi sopiva henkilö työtehtävään, soita Heidille numeroon 044 337 4707 tai jätä meille hakemuksesi ja CV:si.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Kenttätutkimushaastattelija 2 kpl Uusimaa, Helsinki

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 20 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingin toimipisteeseen

KENTTÄTUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

Etsimme aktiivisia, joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen toteuttamiseen. Kenttätiimi kerää aineistoa elintarvikkeita koskeviin tutkimuksiin

Toivomme hakijalta:

Joustavuutta

Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

Aktiivista työasennetta

Hyvää suomen kielen taitoa

Työvuoroja on tarjolla yleensä viikoittain sopimuksen mukaan, ja työ tapahtuu normaalisti välillä maanantai-perjantai 5 tunnin aamu- ja iltavuorossa PK-seudun isoissa marketeissa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen joustaviin työaikoihin ja lisäansioihin. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidi Virtaselle p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Dynaaminen ohelmistokehittäjä 1 kpl Pirkanmaa

Asiakasyrityksemme J & K International Oy etsii ohjelmistoille dynaamista kehittäjää ja windows ja Linux virtuaalipalvelimille ylläpitäjää.

Tunnet ja tiedät Windows ja Linux virtuaalipalvelimien ylläpidon sekä sinulla on kokemusta PHP:lla ohjelmoinnista. Linuxissa osaamista olisi hyvä olla Apachesta. MySQL/MariaDB kannoista ymmärrystä. Ajamme windows ohjelmia RDP yhteydellä. Olemme kehittämässä eCase ohjelmistoa asianajotoimistoille ja se vaatii IIS osaamista. MS SQL osaaminen on siinä hyödyksi. ASP.Net ympäristöistä olisi myös hyvä olla kokemusta ja ymmärrystä.

Emme edellytä kaiken edellä mainitun osaamista mutta mahdollisimman monesta osaamisalueesta on näissä tehtävissä hyötyä.

Arvostamme tehokkuutta ja halua oppia - niin ne mitä ei vielä osaa voi aina opetella.

Laitathan pikaisesti hakemusta sisään, sillä töitä meillä riittää paljon.

Olemme omien toimialojemme johtava toimija ja potentiaalia riittää. Osaavalle toimijalle on sijaa tiimissämme.

Aluksi työ on osa-aikaista, mutta mahdollisuus päätoimiseen työhön.

Laitathan hakemuksen ja CV:n sivujemme kautta http://www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja saa Heidi Virtaselta numerosta 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Lattiapäällystystyöntekijä 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Asiakasyrityksemme etsii asiakaspalvelutaitoisia, tehokkaita, oma-aloitteisia lattia-asentajia laatoitustöihin.

Kohteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten oma auto välttämätön. Osaathan myös lukea rakennuspiirustuksia. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta alalta. Positiivinen asenne ja motivaatio ovat myös ehdoton edellytys työssä onnistumisen kannalta. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön. Laatoittajilla voimassa oleva sertifikaatti ja mattoasentajilla voimassaoleva tulityölupa ovat välttämättömiä.

Asiakasyrityksemme tarvitsee myös parkettimattojen asentajia sekä lattianpohjantasoittajia.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetäthän hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Timanttiporaaja 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Asiakasyrityksemme etsii alkavaan rakennusprojektiin ns. sekatyömiehiä esimerkiksi laatikoiden kantamiseen sekä myös timanttiporausammattilaisia tai sellaiseksi haluavia.

Rakennusalan koulutus on eduksi. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Työajat ovat klo 7.-15.30. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Hakijalta edellytetään työtä pelkäämätöntä otetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä erinomaista asennetta. Voit hakea työtehtävää jättämällä hakemuksen alla olevan linkin kautta ja/tai soittaa Heidille p. 044 337 4707.

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Tuotannontyöntekijä (muoviteollisuus) 2 kpl Virrat

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

3-vuorotyöhön Virroille.

Työtehtävät sisältävät muovikoneella vaihetyötä, viimeistelyä sekä pakkaamista. Toiselta työntekijältä odotamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokemusta tehdastyöstä ja asennustaitoa. Toisella työntekijällä ei tarvitse olla hirveästi kokemusta kunhan olet reipas ja oma-aloitteinen tekijä. Teknisestä taustasta on etua. 

Näiden lisäksi asiakasyrityksemme hakee ammattitaitoista

RUISKUVALU-OSAAJAA

joka hallitsee muovikoneiden käytön ja muottien vaihdon. Eduksi katsomme kokemuksen robottiohjelmoinnista. 

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit työtehtävistä, otathan pikimmiten yhteyttä Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai lähetä meille hakemuksesi ja CV.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Levyseppähitsaaja 1 kpl Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa ja ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Urjalaan. Asiakasyrityksemme valmistaa mm. nostolaitteiden teräsosia/teollisuusnostureiden siltapalkkeja.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta ja katsot olevasi sopiva henkilö tehtävään, niin laitathan meille hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja antaa Heidi Virtanen 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  09.11.2017
Haku päättyy:  30.11.2017
Hae tätä paikkaa

Raskaankaluston asentaja 1 kpl Pälkäne

Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen raskaankaluston asentajaa. Kyseessä on ajoneuvojen huoltoa, korjausta ja yms kunnossapitoa.

Tehtävään valittavalta odotamme:

- Kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteisuutta 

- Hyvää asennetta

Työ on päivätyötä. Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen ja CV:n sivuillemme www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Riina Savonille numeroon p. 040 757 2140.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >

Lue blogia

Ajan hermot -blogissa ajankohtaista pohdintaa henkilöstöpalveluista, johtamisesta ja työelämästä.
Lue lisää >