Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Lomake 423708164 näytetään tässä.

Avoimet työpaikat

Valitse sijainti
  • Sijainti (kaikki)
  • Satakunta
  • Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Pirkanmaa
  • Uusimaa

Pori

Oletko aina unelmoinut yrittäjänä toimimisesta ja oman kahvilan pitämisestä?

Haemme asiakasyrityksellemme Porin keskustassa sijaitsevaan kahvilaan

LIIKETOIMINNAN JATKAJAA

Tämän helpompaa ei kahvilan perustaminen voi olla. Liiketila, kalusteet, tuotevalikoima sekä kanta-asiakaskunta ovat valmiina, vain liiketoiminnan jatkaja puuttuu. Pelkästään sormia napsauttamalla se ei kuitenkaan tapahdu, vaan tarvitset vähän omaa pääomaa. Tulosta ei viivan alle synny, ellei jatkaja ole valmis käärimään hihansa ja halukas kehittämään toimintaa ja työskentelemään unelmansa eteen. Koneet ja laitteet on mahdollista myös vuokrata ostamisen sijaan, jolloin oman pääoman tarve pienenee. Kahvilassa riittää kasvupotentiaalia, vain taivas on rajana. Intohimolla laadukkaisiin kahvilatuotteisiin, kyvyllä oppia uutta ja innovoida rohkeasti, sinun on mahdollista yltää entistä parempiin tuloksiin.

Oletko valmis toteuttamaan unelmasi?

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  02.01.2019

Satakunta

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla. Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin.

Haku alkoi:  07.05.2018

Pori

Haemme asiakkaallemme Poriin

VAIHETYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon vaihetyö sekä muut osaston tehtävät, mukaan lukien pakkaus. Työ on pääosin istumatyötä. Hakijalta odotetaan reipasta ja ahkeraa otetta työskentelyyn, sorminäppäryyttä sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan arvostetussa perheyrityksessä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.9. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja antaa Jere Nokkonen p. 040 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  12.09.2019
Haku päättyy:  24.09.2019

Pori

J.Mäki Professional on uusi luonnontuotteista valmistettu korkealaatuinen hiustenhoitosarja. Tuotesarja on suunniteltu erityisesti hiustenmuotoiluun ja vaurioituneiden hiusten korjaamiseen.

J.Mäki Professional tuotesarja on tutkitusti auttanut ihmisiä korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille, sillä tuotteiden raaka-aineet ovat turvallisia ja niitä käytetään myös ihonhoidossa. Tuotteet edistävät hiustenkasvua ja ehkäisevät hiusten lähtöä. Tuotesarjan hoitoaineen monimuotoisuus, auttaa vähentämään hiusten muotoilutuotteiden käyttöä, sillä hoitoaine toimii myös jätettävänä hoitoaineena ja auttaa hiusten muotoilussa.

Turhista kemiallisista ainesosista luopuminen ja luonnollisten raaka-aineiden käyttö on yksi yrityksen tärkeistä periaatteista.

Haemme nyt Poriin kahta

PARTURI-KAMPAAJAA

Avaamme syys-lokakuun taitteessa Porin keskustaan uuden, täysin remontoidun tilan, jossa on tarjolla kaksi paikkaa parturi-kampaajayrittäjille.

Voit olla jo kokenut ammattilainen tai tuoreempi tulokas alalla, kunhan sinulta löytyy intohimoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Sinulla tulee olla oma yritys ja veloitat käynnit asiakkaalta suoraan. Sähköt ja vesi sisältyvät vuokraan, jota veloitamme vasta kun olet päässyt kunnolla vauhtiin ja saanut rakennettua omaa asiakaskuntaasi. Sinun tulee käyttää työssäsi J. Mäki Professional -tuotesarjan tuotteita.

 

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.9. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen, p. 040 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi.


Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo.

Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit &headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  12.09.2019
Haku päättyy:  24.09.2019

Pori, Helsinki, Turku

NLR Projekti Asennus Oy hakee nyt

KALUSTEASENTAJAA / KIRVESMIESTÄ

Tehtäviisi kuuluu kiinteiden kalusteiden asennus sekä monenlaiset oheistyöt ja saneeraushommat. Työn monipuolisuus vaihtelee taitotasostasi riippuen, opetamme mielellämme kiinnostuneelle lisää. Tehtävässä vaaditaan perustason rakennustaitojen hallitsemista ja työkalujen on pysyttävä käsissä. Aiempaa kokemusta kalusteasentamisesta ei siis vaadita. Tärkeää on myös aito kiinnostus uuden oppimiseen ja työntekoon.

Työ on ensisijaisesti reissuhommaa Turun ja pääkaupunkiseudun alueella. Majoitus ulkopaikkakunnalla on järjestetty yrityksen toimesta.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen, p. 040 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi.


Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo.

Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit &headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  12.09.2019
Haku päättyy:  01.10.2019

Pori

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Olemme osa Insta Group -konsernia, joka on kotimainen teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation, kyberturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio. Konserniin kuuluvat Automationin lisäksi Insta DefSec Oy, Insta ILS Oy, Insta Response Oy ja Intopalo Digital Oy. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 1000 henkilöä kolmellatoista paikkakunnalla. Insta Groupin liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. www.insta.fi

Vahvistamme Insta Automation Oy:n uusien palvelujen asiantuntijatiimiä ja etsimme Porin toimistoomme

AUTOMAATIO- JA SÄÄTÖTEKNIIKAN OSAAJAA


Optimoimme prosessiteollisuuden tuottavuutta. Toimimme laajasti eri toimialoilla mm. metallurgian, kemianteollisuuden, kaasunvalmistuksen, prosessienergian ja lämmöntuotannon asiakkuuksissa. Meidän kauttamme pääset kehittämään Suomen eturivin yritysten tehokkuutta. Tehtävässä keskityt prosessiteollisuuden säätimien viritykseen ja prosessien optimointiin asiakkaidemme ympäristöissä. Monipuolisuutta työhön tuo osallistuminen myös käyttöönottoihin ja testauksiin.

Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja mielellään kokemusta kehittyneistä säädöistä. Hallitset esimerkiksi Valmet DNA - tai Siemens Simatic PCS7 -automaatiojärjestelmän ohjelmointia. Arvostamme kykyä erottaa ja jäsennellä kokonaiskuvasta olennaiset prosessikehitykseen liittyvät asiat. Osallistut asiakastapaamisiin johdosta lattiatasolle, joten kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Työkohteesi voivat vaihdella, joten olet tarvittaessa valmis matkustamaan.

Insta on moderni suomalainen perheyritys, joka on luotettava työnantaja. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja projekteja, joissa voit kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä huippuasiantuntijaksi. Uudet palvelut -yksikön tiimimme on ammattitaitoinen ja työilmapiirimme huippua. Merkittävän lisäarvon luominen asiakkaillemme tuottaa meille yhteistä iloa. Meitä yhdistää kiinnostus uusien teknologioiden hyödyntämiseen prosessien tehostamisessa.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.10.2019 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Haku alkoi:  09.09.2019
Haku päättyy:  06.10.2019

Pori

Porin Elementtitehdas Oy valmistaa asiakaskohtaisesti valmistettuja betonielementtejä erilaisiin rakennuskohteisiin. Laatumme muodostuu vaatimustenmukaisten tuotteiden lisäksi joustavasta asiakaspalvelusta ja rakennusprojektien tiukkojen aikatauluvaatimusten täyttämisestä. Kehitämme toimintaprosessejamme ja panostamme henkilöstömme osaamiseen jatkuvasti. 

Haemme nyt Porin Elementtitehdas Oy:lle Porin Uusiniittyyn

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäväsi on puhdistaa elementit muottien palasista, kuten nauloista, laudoista ja styroksista työkalujen avulla. Tulet myös toimimaan nosturinkuljettajan apumiehenä elementtejä siirrettäessä.

Tehtävä ei edellytä minkään tietyn alan koulutusta, mutta perustaidot erilaisten työkalujen kanssa tulee olla hallussa. Turvallisen työympäristön takaamiseksi työntekijältä edellytetään myös hyvää keskittymikykyä ja tarkkuutta tehtävässään.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää arviolta ainakin muutaman kuukauden.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja ja haku suoraan numerosta 040 689 3312 (Jere Nokkonen, Talent Center Oy)

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  13.09.2019
Haku päättyy:  01.10.2019

Tampere

Asiakkaamme on Pirkanmaalla toimiva yritys. Yhtiö tulee käymään tulevina vuosina merkittävän kulttuuri- ja toimintatapamuutoksen, joka johtuu kuluttaja- ja asiakaskäyttäytymisen muutoksesta maailmanlaajuisesti.

Etsimme ansioitunutta muutosjohtajaa

HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

Hakemamme henkilö on yritysmaailmassa kokenut ja merkittäviä näyttöjä saavuttanut ihmisosaaja, joka kykenee johtamaan innostuneesti vaativan muutosprosessin yhtiössä. Saat vastuullesi kokonaisuuden, mikä on vaatimuksiltaan poikkeuksellisen laaja suomalaisessa yritysmaailmassa.

Edellytämme vuosien kokemusta muutosjohtamisesta henkilöstön parissa. Olet ihmiskeskeinen, aito ja helposti lähestyttävä tiimipelaaja. Suuret haasteet kiehtovat sinua ja visionäärinä ymmärrät, että tulevaisuuden menestyjät kirjoitetaan nyt.

Sinulla on osaava tiimi huolehtimassa yrityksen eri HR funktioista, joten taustasi voi olla myös johtamisen eri osa-alueilta. Sinnikkyys, taipumattomuus ja innostuneisuus kuvaavat henkilöprofiiliasi.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, Talent Center Oy. Puh 040 730 3327 tai sähköpostitse mika.niininen@talentcenter.fi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2019 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  26.08.2019
Haku päättyy:  30.09.2019

Pori

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut rakennusalan yritys. Yhtiö on erikoisrakentaja ja markkinajohtaja Suomessa omalla toimintasegmentillään. Yleiset suhdannevaihtelut eivät vaikeuta yrityksen kasvunäkymiä ja tämän varmistamiseksi yhtiö rekrytoi lisää osaajia.

HAEMME PORIIN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

TYÖNJOHTAJAA

Sinulla on rakennusinsinöörin tutkinto ja mielellään vähintään muutaman vuoden työkokemus alan tehtävistä. Haluat kehittää ammattitaitoasi yrityksessä, joka tarjoaa vastuunalaisen tehtäväkentän. Vastaat nimetyistä työmaakohteistamme ja varmistat niiden laadukkaan valmistumisen. Pidät useita lankoja käsissäsi ja nautit projektijohtamisen monipuolisuudesta. Olet luonteeltasi tuloskeskeinen ja tehokas organisoija. Toimimme maanlaajuisesti, joten sinulla on valmius matkustaa työssäsi.

Johdat ihmisiä ja asioita, joten sinulla on hyvä itsetuntemus ja -luottamus sekä halu kehittää ammattitaitojasi.

Lisäksi arvostamme:

  • tietoteknistä osaamista
  • kokemusta hankintatoimista

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä sekä yrityksestä antavat
Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi ja
Jere Nokkonen p. 040 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haethan paikkaa pikaisesti mutta viimeistään ti 1.10.2019.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.09.2019
Haku päättyy:  01.10.2019

Pori

FresCo Ravintoloiden Ravintola Klubilla, Eteläranta 10, Porissa on arkisin tarjolla herkullista ja monipuolista lounasta, jonka lisäksi laadukkaita juhla- ja kokouspalveluita tarjoiluineen asiakaslähtöisesti räätälöitynä. Ravintola Klubi haluaa kehittyä ajassa tarjoten asiakkaille elämyksiä hyvän ruuan parissa. Vaalien kuitenkin myös perinteitä ja toimitilojen historia on läsnä arjessa tarinoina ja tunnelmina joka päivä.

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Klubille innokkaita ja energisiä

TARJOILIJOITA

sekä pidempään, että lyhyempiaikaiseen keikkatyöhön.

Työ on juuri sinulle, joka haluat kehittää työtäsi sekä viedä uusia asioita eteenpäin, mutta pitää myös vanhat hyvät tavat mielessä.

Tärkein ominaisuutesi

Ajattelet, että asiakkaat aina ensin.

Innostut ravintolatyöstä ja alasta.

Tarkkuus tilauksissa ja tuotteiden laadussa.

Olet oma itsesi.

Uskot itseesi ja kykyihisi.

Sujuvasti jutustelet asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät upeissa puitteissa.

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtäsi.

- Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

FresCo Ravintolat on Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa toimiva ravintolaperhe ja perheyritys, jonka Intohimona on tarjota ihmisläheisiä ja elämyksellisiä ravintolakokemuksia asiakkailleen. Toimipisteet muun muassa Raumalla, Eurajoella, Porissa ja Turussa upeissa miljöissä.

Haluaisitko sinä olla mukana Ravintola Klubin asiakkaiden arjessa ja juhlassa? Hienoa! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi   (Ajalla 24.8.-8.9.2019 Janika Nokkonen p. 0400 422 109, janika.nokkonen@talentcenter.fi)

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.    

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  19.08.2019
Haku päättyy:  17.09.2019

Pori

FresCo Ravintoloiden Ravintola Klubilla, Eteläranta 10, Porissa on arkisin tarjolla herkullista ja monipuolista lounasta, jonka lisäksi laadukkaita juhla- ja kokouspalveluita tarjoiluineen asiakaslähtöisesti räätälöitynä. Ravintola Klubi haluaa kehittyä ajassa tarjoten asiakkaille elämyksiä hyvän ruuan parissa. Vaalien kuitenkin myös perinteitä ja toimitilojen historia on läsnä arjessa tarinoina ja tunnelmina joka päivä. 

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Klubille innokkaita ja energisiä

KOKKEJA

sekä pidempään, että lyhyempiaikaiseen keikkatyöhön.

Työ on juuri sinulle, joka haluat kehittää työtäsi sekä viedä uusia asioita eteenpäin, mutta pitää myös vanhat hyvät tavat mielessä. Nyt on lupa pilkkoa ja hämmentää. Klubilla kaikki annokset valmistetaan alusta loppuun saakka itse, koskien myös leipiä ja leivonnaisia. Tässä työssä olet aitiopaikalla näkemässä kättesi jäljen ja sinulla on mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen. Hygieniapassi on työnsaannin edellytyksenä.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät upeissa puitteissa

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtäsi

- Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

FresCo Ravintolat on Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa toimiva ravintolaperhe ja perheyritys, jonka intohimona on tarjota ihmisläheisiä ja elämyksellisiä ravintolakokemuksia asiakkailleen. Toimipisteet muun muassa Raumalla, Eurajoella, Porissa ja Turussa upeissa miljöissä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi . (Ajalla 24.8.-8.9.2019 Janika Nokkonen p. 0400 422 109, janika.nokkonen@talentcenter.fi)

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.    

 

 

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  19.08.2019
Haku päättyy:  17.09.2019

Pori

Läpi vuoden joka päivä aamusta iltaan asiakkaita palveleva Virkistyshotelli Yyterin ravintola kaipaa riveihinsä tekijöitä.   

Etsimme asiakasyrityksellemme 

KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ   

Haluatko olla avustamassa Virkistyshotellin keittiössä? Tykkäätkö pestä, kuoria, pilkkoa, raastaa, keittää, hämmentää, mitata ja sekoittaa ruokien ainesosia? Onko mielestäsi puhtaus puoli ruokaa, jonka vuoksi pidät keittiön puhtaana?   

Huolellisuus, tasalaatuisuus ja halu kehittyä ovat etsimämme henkilön tärkeimmät ominaisuudet. Voit olla kokenut konkari tai vasta opiskelemassa, kunhan sinulla on perustekeminen hallussa ja asenteesi on huippuluokkaa! Työnsaannin edellytyksenä on hygieniapassi.   

Tarjoamme  

- Monipuoliset tehtävät ja työajat   

- Ilmaiset kuntosali- ja kylpyläpalvelut  

- Hyvät henkilöstöedut Yyterin Virkistyshotellin palveluihin  

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi työn ohessa.  

Oletko etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi (Ajalla 24.8.-8.9.2019 Janika Nokkonen p. 0400 422 109, janika.nokkonen@talentcenter.fi)    

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.  

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  02.08.2019
Haku päättyy:  18.09.2019

Pori

Läpi vuoden joka päivä aamusta iltaan asiakkaita palveleva Virkistyshotelli Yyterin ravintola kaipaa riveihinsä tekijöitä.   

Etsimme asiakasyrityksellemme  

TARJOILIJOITA   

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa tarjoilijalle monipuolisia työtehtäviä, joiden joukosta varmasti löydät oman paikkasi. Haluatko mahdollisesti olla osa hotellin asiakkaiden aamua, aamiaisen aurinko? Tai työpäivän virkistäjä, sujuvan lounaan ja kokouksen mahdollistaja? Tai illan serviisin ilo, vai kenties osa kaikkea näitä? Yyterin Virkistyshotellissa se on mahdollista.   

Haemme henkilöitä, jotka ovat innostuneita ravintola-alasta, heillä on halua kehittää itseään ja heille asiakas on kaiken keskiössä. Ravintolan päivät eivät vastaa toisiaan, joten sinulta tulisi löytyä tilanteen vaatimaan joustavuutta ja se vitosvaihde, jonka laittaa silmään asiakaspöytien täyttyessä. Voit olla kokenut konkari tai vasta opiskelemassa, kunhan sinulla on perustekeminen hallussa ja asenteesi on huippuluokkaa!  

Tarjoamme  

- Monipuoliset tehtävät ja työajat  

- Ilmaiset kuntosali- ja kylpyläpalvelut Yyterin Virkistyshotellissa

- Hyvät henkilöstöedut Yyterin Virkistyshotellin palveluihin

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi työn ohessa.   

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi (Ajalla 24.8.-8.9.2019 Janika Nokkonen p. 0400 422 109, janika.nokkonen@talentcenter.fi)  

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.    

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  02.08.2019
Haku päättyy:  18.09.2019

Vantaa

Haemme nyt Vantaalle

MYYJIÄ loppuunmyyntiin konkurssipesän palvelukseen.

Tehtäväsi on korujen ja kellojen sekä muiden Timanttiset Oy:n valikoimaan kuuluvien tuotteiden myynti toimipisteessämme Vantaan Jumbo kauppakeskuksessa.

Työn kesto on kuukaudesta kahteen ja etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään töitä lyhyen aikaa tosissaan. Mitä pidempiä päiviä, sen parempi. Kokemus myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lähetä hakemus pikaisesti, mutta viimeistään 20.9. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai mikäli sinulta ei valmista hakemusta/CV:tä löydy, mutta tunnet sopivasti hyvin tehtävään, soita suoraan Jere Nokkoselle, p. 040 689 3312 tai laita sähköpostia: jere.nokkonen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.08.2019
Haku päättyy:  20.09.2019

Helsinki

Haemme nyt Helsinkiin

MYYJIÄ loppuunmyyntiin konkurssipesän palvelukseen.

Tehtäväsi on korujen ja kellojen sekä muiden Timanttiset Oy:n valikoimaan kuuluvien tuotteiden myynti toimipisteessämme Helsingin Forumin kauppakeskuksessa.

Työn kesto on kuukaudesta kahteen ja etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään töitä lyhyen aikaa tosissaan. Mitä pidempiä päiviä, sen parempi. Kokemus myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lähetä hakemus pikaisesti, mutta viimeistään 20.9. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai mikäli sinulta ei valmista hakemusta/CV:tä löydy, mutta tunnet sopivasti hyvin tehtävään, soita suoraan Jere Nokkoselle, p. 040 689 3312 tai laita sähköpostia: jere.nokkonen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.08.2019
Haku päättyy:  20.09.2019

Pori

Ultra Action Park on Porin Puuvillan kauppakeskukseen avattava uusi konsepti, joka tuo Poriin mahdollisuuden päästä kokemaan elämyksiä sekä harrastamaan uudella tavalla. Puiston vetonauloja ovat mm. Olympia-tason trampoliinialue, Airbag-alastulopatja, Ninjarata, Peliareena, Kiipeilylabyrintti sekä voimistelualue ja Airtrack.

Puisto tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet yritysten virkistyspäiviin yhdistämällä aktiviteetit, ruuan sekä illanviettopaikan, sillä puiston yhteyteen aukeaa myös asiakkaiden toivoma porilaisen ravintolakonseptin street food -ravintola.

Haemme syksyllä 2019 avattavaan Turo's Street Kitchen Puuvillaan

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimämme henkilöt pyörittävät street food -ravintolan päivittäistä toimintaa: kasaavat annoksia, hoitavat kassaa ja tarjoilua, sekä huolehtivat ravintolan siisteydestä. Aikaisempi kokemus ravintoa-alan tehtävistä katsotaan eduksi, samoin hygieniapassi, mutta myös oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla pääsee pitkälle. Tärkeintä on, että olet sosiaalinen ja iloinen tyyppi ja hyvä toimimaan joustavasti tiimissä.

Tarjolla sekä koko-, että osa-aikaisia tehtäviä. Täysi-ikäisyys ja suomen kielen taito vaaditaan.

Hakuprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen, p. 040 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi

Jätä hakemus viimeistään 1.10. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

 

 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  10.09.2019
Haku päättyy:  01.10.2019

Pori, Rauma

Haluatko työpaikan missä saa nauraa, höpötellä ja iloita asiakkaiden kanssa? Oletko valmis työskentelemään silloin, kun muut juhlivat? Hienoa, sillä etsimme juuri sinua!

Haemme asiakasyrityksillemme

BAARI-, ALA CARTE- JA TILAUSTARJOILIJOITA 

Toivomme, että hymy on osa persoonaasi ja tarjoilet ilolla tuotteet asiakkaille, nauttien asiakkaiden toiveiden täyttämisestä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä erityylisiin ravintoloihin niin keikka- kuin tuntityöntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ravintola-alalla todelliseksi talentiksi ja työllistyä pidempiaikaisesti.

Haluaisitko sinä olla mukana ravintolan asiakkaiden arjessa ja juhlassa? Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Kerro millaista osaamista sinulla on ja miksi valintamme pitäisi osua sinuun. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi. (Ajalla 24.8.-8.9.2019 Janika Nokkonen p. 0400 422 109, janika.nokkonen@talentcenter.fi)

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  21.05.2019
Haku päättyy:  30.09.2019

Pori, Rauma

Tuoko ruuanvalmistus sinulle nautintoa? Omaatko kiinnostuksen maukasta ruokaa ja makujen harmoniaa kohtaan? Mahtavaa, sillä haemme juuri sinua!

Etsimme asiakasyrityksillemme 

KOKKEJA

Tarjoamme moninaisia keittiön työtehtäviä upeissa ympäristöissä, mahdollisuuden omatoimiseen työnkuvaan ja itsensä kehittämiseen herkullisten raaka-aineiden parissa esivalmistuksesta esillelaittoon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä erityylisiin ravintoloihin niin keikka- kuin tuntityöntekijäksi. Työnsaannin edellytyksenä on hygieniapassi. 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240, noora.hayhtio@talentcenter.fi. (Ajalla 24.8.-8.9.2019 Janika Nokkonen p. 0400 422 109, janika.nokkonen@talentcenter.fi)

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  15.05.2019
Haku päättyy:  30.09.2019

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Tilaa asiakaslehti

Lomake 423729920 näytetään tässä.

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >