Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Avoimet työpaikat

Valitse sijainti
 • Sijainti (kaikki)
 • Satakunta
 • Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi
 • Satakunta, Uusimaa

Satakunta

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta avoimen kesähakemuksen.

Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun. Kerro hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla/paikkakunnilla haluaisit työskennellä.

Haku alkoi:  02.01.2019

Satakunta

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla. Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin.

Haku alkoi:  07.05.2018

Rauma

Leo Laine Oy on 1966 perustettu vakavarainen perheyritys Raumalla. Yhtiö toimii muovialalla, ja tuotantomme painottuu alipainemuovaukseen, ruiskuvaluun sekä muovilevyjen valmistukseen. LOKARI-tuotemerkki tunnetaan kotimaassa ja kansainvälisesti korkeasta laadustaan sekä asiakaslupausten pitämisestä. Rauman yksiköissä työskentelee 50 sitoutunutta ammattilaista ja yhtiö toimii ISO 9001 laatujärjestelmää hyödyntäen.

 

Kasvumme ja asiakaslaatumme varmistamiseksi haemme Raumalle

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

 

Sinulla on tekninen koulutustausta ja mielellään kokemusta valmistavasta tai teollisesta työympäristöstä. Olet teknisesti lahjakas ja sinulta löytyy tuotantotalouden teoriaosaamisen lisäksi sitoutumis- ja oppimishalukkuutta alallemme.

Perehdytysjakson jälkeen aloitamme kanssasi sisäisen koulutuksen, joka valmentaa sinut ottamaan vaativamman tehtäväkokonaisuuden vastuullesi yhtiössämme.  Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sillä toimit tulevaisuudessa esimiestehtävissä sekä kommunikoit myös asiakkaidemme kanssa.

Meille työllistyessäsi löydät

 • monipuolisen tehtäväkentän ja yhtiön, joka sitoutuu kehittämään ammattitaitoasi
 • työntekijöitään ja jatkuvuutta arvostavan perheyhtiön
 • osaamistasi vastaavan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään perjantaina 25.1.2019  osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  18.01.2019
Haku päättyy:  25.01.2019

Pori

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ edellyttää soveltuvuutta 3-vuorotyöhön. Odotamme hakijoilta korkeaa työmoraalia, ahkeraa, oma-aloitteista asennetta sekä reippautta ja tarkkaavaisuutta työssä. Metallialan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tähtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.01.2019
Haku päättyy:  06.02.2019

Pori

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

FYSIOTERAPEUTTIA

tekemään kuntoutusselvityksiä moniammatillisiin työkyvyn määrityksiin.

Toivomme hakijoilta

 • vähintään muutaman vuoden kokemusta fysioterapeutin työstä
 • vahvoja tiimityöskentelytaitoja
 • korkeaa työmoraalia
 • kuntoutusmyönteisyyttä

Katsomme eduksi koulutuksen tai työkokemuksen seuraavista

 • työfysioterapia
 • psykiatria

Työtä on muutamia tunteja viikossa tai kuukaudessa eli työtehtävä sopii myös muun työn ohella tehtäväksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240 tai noora.hayhtio@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 22.1. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  16.01.2019
Haku päättyy:  22.01.2019

Pori

KMJ-Engineering Oy on vuonna 1997 perustettu sähköinsinööritoimisto. Palvelemme teollisuuden ja kiinteistöjen sähkönjakelujärjestelmien suunnitteluun ja ylläpitoon sekä energian- ja sähkön laadun mittauksiin liittyvissä asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä. Toimimme eri teollisuuden aloilla mukaan lukien offshore ja laivanrakennusteollisuus.

Haemme sähköautomaation huipputehtäviin

Sähköinsinööriä

teollisuus-, laiva- ja offshore-sähkönjakelujärjestelmien suunnittelu- ja verkostolaskentatehtäviin KMJ-Engineeringin Puuvillan toimistoon Poriin.

Olet työskennellyt teollisuuden sähköasennus- ja sähkösuunnittelutehtävissä, ja sinulla on kokemusta sähköverkkojen laskentaohjelmista. Tunnet keskijännite- ja pienjännitepuolen laitteistoja. Haluat kehittyä verkostolaskennan huippuosaajaksi alan johtavassa yrityksessä. Toivomme sinulta lisäksi sähkönjakelujärjestelmien tuntemusta ja sähkövoimatekniikan osaamista. Vaikket täyttäisikään kaikkia hakukriteerejämme, mutta haluat kehittyä meillä huippuammattilaiseksi, hae rohkeasti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 25.1.2019 osoitteessa
www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  11.01.2019
Haku päättyy:  25.01.2019

Harjavalta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 500 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Haemme sähköautomaation huipputehtäviin

Automaatioinsinööriä

teollisuuden automaatiojärjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointitehtäviin Insta Automation Oy:n Harjavallan teollisuuspuiston toimipisteeseen.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa mielenkiintoisissa projekteissa, ja pääset osallistumaan myös käyttöönottoihin ja testauksiin.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön kehityksen kärjessä kulkevassa prosessiteollisuudessa. Edellytämme sähkö- tai automaatioalan koulutusta, Siemens S7- ja Win CC -ohjelmistojen sekä TIA-portaalin tuntemusta.

Eduksi katsomme teollisuudessa käytettävien tiedonsiirtoväylien tuntemuksen.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 25.1.2019 osoitteessa
www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  11.01.2019
Haku päättyy:  25.01.2019

Rauma

Rakennus JTS Oy on vuonna 1997 perustettu rakennusliike. Päätoiminta-alueemme on Satakunta. Toimintamme laajeni vuonna 2007 LTJ Betonilattioiden liiketoiminnan siirtyessä yhtiöömme. Ammattitaitoinen, luotettava ja joustava työskentelytapamme soveltuu sekä suuriin että pieniin töihin. 

Työn korkea laatu ja aikataulujen noudattaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Yrityksellä on oma yritys- ja työmaakohtainen laatujärjestelmä.

Haemme nyt Rakennus JTS Oy:lle Raumalle

KAIVINKONEENKULJETTAJAA

Haemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää kaivinkoneenkuljettajaa. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, työaika n. 07 - 15.30.

Työmaat sijaitsevat Rauman alueella.

Hakijalta odotamme työturvallisuuskorttia, C -ajokorttia ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen puhelimitse 040 689 3312 tai sähköpostilla jere.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  10.01.2019
Haku päättyy:  20.01.2019

Ylöjärvi, Pori, Laitila

 SPS Energiapalvelut Oy Yhteistyöstä voimaa

SPS Energiapalvelut Oy on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa niille kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan tietopalveluita. Markkina-alueemme on Suomi. SPS Energiapalvelut Oy on osa Satapirkan Sähkö -konsernia, jonka liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa. Asiantuntijaorganisaatiomme koostuu noin kahdestakymmenestä ammattilaisesta.

DATAHUB-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

sijaintipaikkana Porin, Tampereen tai Varsinais-Suomen talousalue.

Haemme kokenutta energia-alan osaajaa vahvistamaan ATJ-tiimiämme ja käynnissä olevia Datahubin projektiryhmiä. Vastaat Datahubin käyttöönottoprojektimme onnistumisesta. Projekti kestää useamman vuoden, jonka jälkeen jatkat ATJ-tiimimme vetäjänä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa AMK-koulutustaustaa tai vastaavasti pitkää työkokemusta. Hyvä tietotekninen osaaminen on välttämättömyys. Energia-alan asiakastieto- ja laskutusjärjestelmien sekä sähkökaupan sanomaliikenteen osaaminen on ehdoton etu.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja vaihteleva, joten omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Luonteeltasi olet rauhallinen, tarkka ja analyyttinen. Sinulla on jo kokemusta IT-projekteista ja projektien ohjaamisesta. Osallistut itse aktiivisesti myös projektin tarvitsemien tehtävien tekemiseen ja dokumentointiin.

 

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Mika Niininen 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 25.1. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  10.01.2019
Haku päättyy:  25.01.2019

Pori

Ahlström Capital on perheomisteinen, yksityinen sijoitusyhtiö, joka sijoittaa teollisuusyrityksiin, kiinteistöihin ja metsiin. Yhtenä Suomen suurimpana sijoitusyhtiönä meillä on merkittävät taloudelliset resurssit, vahvaa teollista osaamista, tehokkaat prosessit sekä aktiivisen ja vastuullisen omistajan asenne. Noormarkussa sijaitseva Ahlström Konsernipalvelut Oy on Ahlström Capitalin 100 % omistama tytäryhtiö, joka tuottaa talous, HR- ja ICT-palveluita Ahlström Capitalille ja sen konserniyhtiöille. Yhtiömme arvot koostuvat kannustavasta yhteistyöstä, tuloksellisuudesta, vastuullisuudesta, jatkuvasta kehittymisestä ja perinteiden kunnioituksesta.

Haemme Ahlström Konsernipalveluihin Ahlström Capitalin Finance-tiimiin Noormarkkuun vahvan kokemuksen omaavaa

CONTROLLERIA

Tiimimme tuottaa monipuolisia taloushallinnon palveluita tietyille Ahlström Capital -konsernin yhtiöille. Hoidamme reskontrat, kirjanpidon, tilinpäätökset, verotusasiat, konsernilaskennan IFRS-kysymyksineen, konsernitilinpäätöksen ja johdon raportoinnin sekä tuemme liiketoimintoja toiminnan suunnittelussa ja ohjauksessa.

Nyt haettavan Controllerin vastuualueeseen kuuluvat konsernin kiinteistö-, metsä- ja palveluliiketoimintojen controller-tehtävät. Controller toimii liiketoimintavetäjien työparina ja osallistuu myös kunkin liiketoiminnan johtoryhmätyöskentelyyn.  Tehtäviin sisältyy budjetointia, ennustamista, raportointia ja talousprosessien ja järjestelmien kehittämistä. Controller osallistuu myös Ahlström Capitalin konserniraportointiin.

Odotamme valittavalta henkilöltä:

 • Erinomaista kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä ja vaihtuvissa rooleissa
 • Kykyä strategiseen ja analyyttiseen ajatteluun
 • Korkeakoulututkintoa (esim. KTM, tradenomi)
 • Kokemusta sisäisen laskennan controller-tehtävistä
 • Kirjanpidon ja konsernilaskennan osaamista, IFRS-tuntemusta
 • Kokemusta ja kiinnostusta järjestelmien kehittämiseen
 • Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi kiinteistöalan kokemuksen.

Tarjoamme:

 • Moniulotteisen ja haastavan työtehtäväkokonaisuuden
 • Mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen
 • Hyvät henkilöstöedut
 • Mukavat kollegat
 • Uniikin työskentely-ympäristön historiallisella Noormarkun Ruukkialueella yhdistettynä nykyaikaisiin työvälineisiin

 

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen p. 040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 27.1.2019 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.01.2019
Haku päättyy:  27.01.2019

Pori

Haemme asiakasyrityksellemme

CNC-KONEISTAJAA/-ASETTAJAA

Sinulla on käytännön kokemusta ja osaamista CNC-ohjattujen työstökoneiden käytöstä, ohjelmoinnista ja asetusten teosta. Luet sujuvasti työpiirustuksia ja hallitset työkappaleen mittauksen, koneistuksen suunnittelun ja työvälineiden valinnan. Käytössämme on useita eri ohajuksella varustettuja sorveja ja työstökeskuksia. CAM-ohjelmistojen sekä robottien ohjelmoinnin tuntemus on etu, muttei välttämättömyys.

Tarjoamme hyvän ja vakaan työpaikan lisäksi haastavat, monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät nykyaikaisilla työvälineillä hyvässä työporukassa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Nina Vikkula p.040 670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.1. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.01.2019
Haku päättyy:  21.01.2019

Rauma

Oleks Raumal niingon gotonas?

Hyvä, sillä etsimme asiakasyrityksillemme Raumalle

TARJOILIJOITA

tuntityöhön ja keikkatarjoilijoiksi.

Toivomme hakijalta, että olet töissä asiakasta varten. Positiivisuus ja rakkaus ravintola-alaa sekä asiakkaita kohtaan paistaa kaikesta tekemisestäsi. Asiakkaille suosittelu ja lisämyynnin tekeminen on sinulle luanikast. Kiireessä pystyt vaihtamaan vitosvaihteen silmään. Sinulla on halu ja kyky oppia ja kehittyä entistä paremmaksi ravintola-alan ammattilaiseksi. Lisäksi toivomme, että olet suorittanut hygieniapassin. Alkoholipassin omistamisesta on sinulle hyötyä.

Kiinnostuitko?

Jätä cv osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja kerro miksi valitsisimme juuri sinut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  04.01.2019
Haku päättyy:  24.01.2019

Ulvila, Vantaa

100-vuotias UTU-konserni kasvaa voimakkaasti ja olemme mukana sähkö- ja automaatioalojen kehityksessä yhä tärkeämmäksi osaksi koko infrastruktuuriamme. Kansainvälisesti toimivan konsernimme asiakkaita ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. Vuosi 2017 oli meille voimakasta uudistumisen ja kasvun aikaa. Henkilöstömäärämme on 150 ja konsernin liikevaihto nousi 34 M euroon.

 

Uudistamme tuotevalikoimaamme ja haemme tuotekehitystiimiimme Ulvilaan (vaihtoehtoisesti Vantaalle)

KOKENUTTA MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Vahvan kokemustaustasi lisäksi tuot tuotekehitystiimiimme innostuneen ja kehittävän asenteesi. Koulutustaustasi tukee onnistumistasi tehtävässä, mutta tärkeämpää on kokemuksesi suunnittelu- ja tuotekehitystehtävistä. Sinulla on 3D-mallinnuksesta ja ohutlevysuunnittelusta usean vuoden kokemus, mieluiten sähköasema- tai sähkökeskussuunnittelun alueelta.

Arvostamme erityisesti

 • Solidworks-mallinnus osaamista
 • tuotekehitysprojektiosaamista
 • sähkökojeistojen ja -keskusten ymmärrystä

UTUlla pääset työskentelemään viimeisimmän teknologian ja monipuolisen tuoteportfolion kanssa osaavassa ja hyvä henkisessä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, vahvan tuen ja kehitysmahdollisuuksia urapolullesi.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Katso lisätiedot tehtävästä ja jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi pikaisesti mutta viimeistään  25.1. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätiedot tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen(at)talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.01.2019
Haku päättyy:  25.01.2019

Pori

Oletko aina unelmoinut yrittäjänä toimimisesta ja oman kahvilan pitämisestä?

Haemme asiakasyrityksellemme Porin keskustassa sijaitsevaan kahvilaan

LIIKETOIMINNAN JATKAJAA

Tämän helpompaa ei kahvilan perustaminen voi olla. Liiketila, kalusteet, tuotevalikoima sekä kanta-asiakaskunta ovat valmiina, vain liiketoiminnan jatkaja puuttuu. Pelkästään sormia napsauttamalla se ei kuitenkaan tapahdu, vaan tarvitset vähän omaa pääomaa. Tulosta ei viivan alle synny, ellei jatkaja ole valmis käärimään hihansa ja halukas kehittämään toimintaa ja työskentelemään unelmansa eteen. Koneet ja laitteet on mahdollista myös vuokrata ostamisen sijaan, jolloin oman pääoman tarve pienenee. Kahvilassa riittää kasvupotentiaalia, vain taivas on rajana. Intohimolla laadukkaisiin kahvilatuotteisiin, kyvyllä oppia uutta ja innovoida rohkeasti, sinun on mahdollista yltää entistä parempiin tuloksiin.

Oletko valmis toteuttamaan unelmasi?

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 28.2. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

 

Haku alkoi:  02.01.2019
Haku päättyy:  28.02.2019

Pori

Haemme asiakasyrityksellemme

MYYJÄÄ / MYYNTIEDUSTAJAA

hiustenhoitotuotteiden B2B-myyntiin.

Edellytämme hakijoilta

 • intohimoista asennetta myyntityöhön
 • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • nopeaa oppimiskykyä
 • halua henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen

Työssäsi kontaktoit parturi- ja kampaamoalan yrityksiä ja markkinoit brändiämme jälleenmyyjille Satakunnassa ja muualla Suomessa. Kontaktoit itsenäisesti uusia yrityksiä, sovit tapaamiset ja kierrät yrityksissä esittelemässä tuotteitamme.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisten, laadukkaiden merkkituotteiden parissa, sekä mahdollisuuden järjestellä itse aikataulusi. Palkkaus tuntipalkka + provisio.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula p. 040 670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi ja cv:si HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  03.01.2019
Haku päättyy:  21.01.2019

Pori

Haemme asiakasyrityksillemme

RAVINTOLA-ALAN OSAAJIA

keikkatyöhön.

 

Haemme tarjoilijoita, kokkeja, tiskareita sekä ravintolatyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin.

Oletko asiakaspalvelun ehdoton timantti? Tai kenties keittiön kuningas? Vai ravintola-alan alkaja, jolla halu ja kiinnostus oppia lisää?

Jätä cv osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja kerro mikä sinua ravintola-alassa kiinnostaa sekä millaista osaamista sinulla on.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  05.12.2018
Haku päättyy:  15.02.2019

Rauma

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.01.2019
Haku päättyy:  28.02.2019

Tampere, Pori, Rauma, Raisio

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Raisiossa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.01.2019
Haku päättyy:  28.02.2019

Pori, Rauma

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.01.2019
Haku päättyy:  28.02.2019

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >