Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Avoimet työpaikat

Valitse sijainti
 • Sijainti (kaikki)
 • Satakunta
 • Pirkanmaa, Uusimaa
 • Pirkanmaa
 • Päijät-Häme
 • Kymenlaakso
 • Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi
 • Uusimaa, Varsinais-Suomi

AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) 1 kpl Rauma

Tule mukaan tekijäporukkaan!
Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

 
Edellytämme sinulta: 

- automaatioinsinöörin tutkintoa 
- prosessiautomaation hallintaa 
- logiikkajärjestelmien tuntemusta 
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista 
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito 
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen 
- englannin kielen osaaminen 


Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO 1 kpl Pori

Codecontrol on erikoistunut ohjelmistosuunnitteluun ja konsultointiin. Yritys on perustettu 2014 ja tiimiimme kuuluu kuusi kokenutta alan konkaria. Toimipisteemme sijaitsee Porissa ja palvelemme asiakkaitamme eri puolilla Suomea. Asiakkaamme koostuvat isoista konserneista pieniin yrityksiin.

 

Tule mukaan huipputiimiimme ja viihtymään vapaaseen mutta vastuulliseen työyhteisöömme

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO

 

Koulutustaustallasi ei ole meille merkitystä. Olet jo ammattilainen tai vinttihuoneen valveutunut harrastelijakoodari. Ohjelmistotekniikka on intohimosi ja haluat tiimiin, jossa sinua viedään urallasi eteenpäin uusimpien tekniikoiden saattelemana.

Työskentelet tiiviisti asiakasyritystemme kanssa, joten olet käytökseltäsi ”salonkikelpoinen” mutta toimistossamme voit olla kuin Ellun kana.

Mikäli tulet Poriin muualta Suomesta kerro huolesi ja me autamme asunnon, muuton tai muun mahdollisen pähkinän kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, Talent Center Oy +358407303327 mika.niininen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  20.06.2018
Hae tätä paikkaa

SOFTWARE ENGINEER, R&D (Cimcorp Oy) 1 kpl Satakunta, Ulvila

Key responsibilities

As a Software Engineer, you will

 • Be part of our Software R&D team
 • Design and implement software for our intralogistics solutions

Skills, education, and experience

We expect you to have a few years of practical experience in some of the following:

 • HTML/JavaScript/CSS
 • SASS
 • ES6
 • React, Redux, Redux-Saga
 • UX knowledge
 • Java EE 6/7
 • Wildfly or Weblogic
 • JPA, CDI, CI
 • Agile SW development
 • Arquillian, Mockito

Fluent Finnish and English are required to perform in this position.

We offer

In our team you will have an opportunity to grow in international environment and work with passionate people. We offer extensive employee benefits and additional education and training. We strive to create an innovative and collaborative working culture where good performance is recognized.

How to apply

For further information about the position, please contact the Head of Software Development, Sakari Mikkola, tel. +358 44 5838114. 
Apply by June 11, 2018 using the link below.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?419c93e5&lang=en-US

About our company

Cimcorp Group – part of Murata Machinery, Ltd. (Muratec) – is a leading global supplier of turnkey automation for intralogistics, using advanced robotics and software technologies. As well as being a manufacturer and integrator of pioneering material handling systems for the tire industry, Cimcorp has developed unique robotic solutions for order fulfilment and storage that are being used in the food & beverage, retail, e-commerce, FMCG and postal services sectors. With locations in Finland, Canada, and the US, the group has around 300 employees and has delivered over 2,000 logistics automation solutions. Designed to reduce operating costs, ensure traceability and improve efficiency, these systems are used within manufacturing and distribution centers in 40 countries across six continents.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.06.2018
Hae tätä paikkaa

Avoin kesätyöhakemus 2018 1 kpl Pori

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Haku alkoi:  24.01.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluu mm. toimia työnjohtajana vastuualueesi ennakkohuolto- ja korjaustöissä ja asentajien esimiehenä. Toteutat oman vastuualueesi töiden työnsuunnittelun, töiden organisoinnin ja valvonnan sekä osallistut oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen.

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat ongelmanratkaisukykyä ja olet tiimipelaaja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulta edellytetään soveltuvaa teknistä koulutusta, yleisimpien tietojärjestelmien hallintaa ja kykyä omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Suomen kielen lisäksi sinulta sujuu työskentely myös englannin kielellä. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. 

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Antti Alitalo puh. 050 360 7807.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen heti, mutta viimeistään 22.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  22.07.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

toimimaan erikseen määriteltyjen vastuualueiden laitevastaavana ydinvoimalaitoksen sähkökunnossapidossa. 

Vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja varaosien määrittelyn. Kehität oman alueesi kunnossapito-ohjelmia ja työtapoja sekä osallistut kunnossapidon toiminnan kehittämiseen. 

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat ongelmanratkaisukykyä ja olet tiimipelaaja. Olet myös valmis tarvittaessa osallistumaan työnjohtotehtäviin. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti. 

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on kyky omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Suomen kielen lisäksi sinulta sujuu työskentely myös englannin kielellä. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Mekaanisten laitteiden tuntemus ja esimieskokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Antti Alitalo puh. 050 360 7807.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen heti, mutta viimeistään 22.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  22.07.2018
Hae tätä paikkaa

VENTTIILIASIANTUNTIJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Venttiiliasiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt venttiiliasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa venttiileihin liittyviä teknisiä selvityksiä, vaatimustenmukaisuuden ja teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointia, venttiileihin liittyvien muutostöiden ohjaamista. Osallistut myös uushankintoihin. Työ edellyttää lisäksi venttiilien rakenteiden ja teknisten ratkaisujen tuntemusta ja ymmärtämistä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. konetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Työkokemus venttiilien valmistuksesta, suunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. 040-0949 008.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

TURBIINIASIANTUNTIJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Turbiiniasiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt turbiinin ja turbiinijärjestelmien asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on osallistua laitosyksiköidemme turbiinijärjestelmien järjestelmävastaavan asiantuntijatehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa tekniset selvitykset, vaatimustenmukaisuuden arvioinnit ja muutostöiden ohjaaminen. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Laskentaohjelmien ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin ja saksan kielen taito on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat voimalaitostekniikan pääinsinööri Timo Talonpoika, puh. 050 444 9141 sekä 9.8. alkaen osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. (02) 8381 8112.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄTEILYVALVOJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Säteilyvalvojaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! 

Tehtävänäsi on säteilyturvallisuudesta huolehtiminen, voimalaitoksen ja laitosympäristön säteilytilanteen seuranta ja dokumentointi, säteilytöiden valvonta ml. säteilysuojausten ja suojavarustetarpeiden määrittäminen sekä työntekijöiden opastus.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan keskiasteen tutkinto tai alempi korkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus. Voimalaitosympäristön ja säteilysuojelualan kokemus katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat säteilysuojelupäällikkö Janne Vahero, puh. (02) 8381 2770 ja 6.8.2018 alkaen myös säteilysuojeluinsinööri Kari Laukkanen, puh. (02) 8381 5156.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Sähkötekniikan insinööriä / asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt sähköinsinööriä ydinvoimalaitoksen ja Posivan sähköteknisiin tehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköidemme sähköjärjestelmien teknisiin selvityksiin, laitteiden ja järjestelmien uusintaan, kehittämiseen sekä käyttöiän hallintaan. Työhösi sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito, teollisuuden työkokemus ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat osaamiskeskuspäällikkö Jari Tauluvuori, puh. (02) 8381 2400 tai 050-0723 659 ja sähkötekniikan pääinsinööri Seppo Härmälä, puh. (02) 8381 3404.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖSUUNNITTELIJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Sähkösuunnittelijaa

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt sähkösuunnittelijaa sähköteknisiin käyttöönotto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin uuden käyttöönotettavan voimalaitosyksikön kehittämis- ja muutosprojekteihin. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat. Arvostamme myös tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Kimmo Kopra, puh. 050-5421 481 ja osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RISKIANALYYSI-INSINÖÖRI 1 kpl

Haemme Olkiluotoon 

Riskianalyysi-insinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt riskianalyysi-insinööriä ydinturvallisuussuunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Osallistut ydinlaitostemme ydinturvallisuuteen liittyvien muutosten suunnitteluun ja ydinlaitosten käytön ja käyttölupien kannalta välttämättömän dokumentaation ja analyysimallien ylläpitoon ja kehittämiseen. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi eri tekniikan alojen suomalaiset ja kan-sainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, FM:n tai insinöörin koulutus. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn, yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoima-alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Janne Wahlman, puh. (02) 8381 3220.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RAKENNUSTEKNIIKAN INSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan insinööriä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt rakennustekniikan insinööriä projekti- ja asiantuntijatehtäviin.

Tehtävässäsi osallistut laitosyksiköillämme rakennustekniikan ja rakennuttamisen tehtäviin asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta, rakentamisesta sekä rakennuttamisesta energia- tai teollisuuden alalla. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RADIOKEMISTI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Radiokemistiä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt radiokemistiä monipuolisiin radiokemiaan liittyviin tehtäviin. 

Osallistut tuotannon seurantaan erilaisten prosessien radiokemiallisten analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Lisäksi toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. radiokemia tai muu soveltuva luonnontieteellinen loppututkinto. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta muutaman vuoden työkokemusta teollisuudessa. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167 748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RAKENNUSTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan projektipäällikköä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt kokenutta projektipäällikköä erilaisiin rakennustekniikan projektitehtäviin.

Tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä monipuolisissa voimalaitoksen infrastruktuurin kehittämis- ja muutosprojekteissa. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta ja rakennuttamisesta. Kokemus maa- ja infrastruktuurirakentamisesta on eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

LUJUUSLASKENTA-ASIANTUNTIJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Lujuuslaskenta-asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt lujuuslaskenta-asiantuntijaa OL1/OL2/OL3-laitosyksiköiden ja Posivan asiantuntijatehtäviin.

Tehtävinäsi ovat muun muassa kuormitus- ja lujuusanalyysien teko ja vaatimustenmukaisuuden arviointi, putkistojen ja laitteiden dynamiikkaan liittyvät tekniset selvitykset, teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointi. Työhösi kuuluu myös suurten laitteiden värinävalvontaa. Lisäksi osallistut uushankintoihin. Työ edellyttää rakenteiden, putkistojen ja komponenttien tuntemusta ja ymmärtämistä sekä niihin liittyvän kuormitus- ja lujuuslaskennan säännöstön tuntemusta. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. konetekniikan diplomi-insinöörin koulutus. Työkokemus lujuuslaskentatehtävistä ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat lujuuslaskennan asiantuntija Paulus Smeekes, puh. 041-4373 424 (tavoittaa parhaiten klo 15 jälkeen) sekä 9.8. alkaen osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. (02) 8381 8112.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

LABORATORIOINSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Laboratorioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt laboratorioinsinööriä monipuolisiin kemian ja laboratorion tehtäviin.

Osallistut prosessien ohjaukseen ja seurantaan erilaisten prosessien analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Lisäksi osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin. 

Sinulla on tehtävään valmiudet antava AMK (ins.) koulutus. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta työkokemusta teollisuudesta. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI, PUHELIN- JA KUULUTUSJÄRJESTELMÄT 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä, puhelin- ja kuulutusjärjestelmät 

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä/laitevastaavaa laitosyksiköille ja korjaamolle monipuolisiin voimalaitoksen kunnossapitotehtäviin.

Päävastuualueenasi on laitosten puhelin- ja kuulutusjärjestelmät. Tehtäviisi kuuluvat em. järjestelmien ylläpito- ja asennustöiden suunnittelu sekä käyttöönotto.

Sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja laajaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä.

Tehtävien hyvä hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista, huolellisuutta ja yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Omaat kykyä omaksua erilaisten tietojärjestelmien käytön. Englannin kielen taito ja laiteryhmien erityisosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat kunnossapitoteknikko Jussi Paakkola (02) 8381 5597 tai 050 313 3804 ja tiimiesimies Sami Saarinen (02) 8381 2432 tai 050 4631 703. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä automaatiokunnossapitoon laitosyksiköiden polttoaineensiirtokoneiden ja Siemens-ohjausjärjestelmien laitevastaavaksi ja osallistumaan kunnossapitotöiden suunnitteluun, ohjaukseen ja toteutukseen.

Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää laitevastuualueesi kunnossapitovalmiutta yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Ohjaat ja valvot laitevastuualueesi kunnossapitotöiden toteuttamista. Työhösi kuuluu myös vastuualueesi projekteihin ja käyttöönottoihin osallistuminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus ja mahdollisesti alueeseen liittyvää lisäkoulutusta. Omaat tehtävän mukaista työkokemusta ja halua kehittyä ydinvoimalaitosten kunnossapidon ammattilaiseksi. Oma-aloitteisuuden ja hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa ja kykyä kunnossapidon tietojärjestelmien omaksumiseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sami Saarinen puh. 050 4631 703.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

DOKUMENTOINTI-INSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Dokumentointi-insinööriä

Haemme dokumentointi-insinööriä laitosdokumentaation ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat teknisen laitosdokumentaation ylläpito MicroStation- ja AutoCad- sekä niiden sovellusohjelmilla, paperi- ja sähköinen arkistointi, tietokantojen päivittäminen sekä virtauskaavioiden ylläpito. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva kone-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. CAD-osaaminen ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Marco Väkiparta puh. (02) 8381 3640 (18.7. klo 9-10 ja 30.7. klo 13-14 sekä 13.8. alkaen) sekä osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Automaatiosuunnittelijaa

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatiosuunnittelijaa automaatioteknisiin käyttöönotto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköiden kehittämis- ja modernisointiprojekteihin. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat. Arvostamme Siemensin tai ABB:n automaatiojärjestelmien tuntemusta ja tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Ari Valtonen, puh. 040-0741 142 ja osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Automaatiokunnossapidon työnjohtajaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt automaatiokunnossapitoon ennakkohuolto- ja korjaustöiden työnjohtajaa.

Tehtävänäsi ovat oman vastuualueesi töiden työnsuunnittelu, töiden organisointi ja valvonta sekä osallistut oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen. Lisäksi toimit asentajien esimiehenä.

Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää ryhmätyötaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on lisäksi kyky omaksua työhösi liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. 

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sami Saarinen puh. 050 4631 703. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOINSINÖÖRI 1 kpl Eurajoki

Haemme Olkiluotoon

Automaatioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatioinsinööriä laitosyksiköidemme automaatioteknisiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävänäsi on osallistua uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme erilaisten automaatio- ja ohjausjärjestelmien teknisiin selvityksiin, vaatimustenmukaisuuden arviointeihin ja muutostöiden toteutukseen asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Olet myös mukana toteutuksessa suunnittelun ja toimituksen seuranta- ja tarkastustehtävissä. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon. Työhösi kuuluu myös raportointia ja dokumentointia.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Työhön sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Omaat vahvan perustekniikan tuntemuksen ja pystyt käsittelemään laajoja asiakokonaisuuksia. Työkokemus prosessiautomaatio-, turva- ja suojausautomaatiojärjestelmistä tai kone- ja erillisjärjestelmien PLC-logiikoista on eduksi. Arvostamme myös prosessitekniikan, prosessi- ja kenttäinstrumentaation, robotiikan, mobiililaitteiden tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemusta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mika Rahkola, puh. (02) 8381 3450.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

Tarjoilija 1 kpl Satakunta, Luvia

Hoi! Kiinnostaako työ yhdessä Länsi-Suomen hienoimmista venesatamista?

Haemme asiakkaallemme Luvian Laitakarin Bar Purjeeseen keikkahommiin

TARJOILIJAA

Vuonna 1992 perustettu, aiemmin Laitakarin Messinä tunnettu huvivenesataman ravintolakokonaisuus vaihtoi kesäkuussa omistajaa ja samalla muutti nimensä Bar Purjeeksi. Uudet omistajat etsivät nyt uutta työvoimaa riveihinsä auttamaan kesän ruuhkissa.

Voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut, kunhan sinulla on perustekeminen hallussa ja asenteesi on huippuluokkaa!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa 
www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen puhelimitse 040 689 3312 tai 
sähköpostilla jere.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. 
Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, 
henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  13.07.2018
Haku päättyy:  29.07.2018
Hae tätä paikkaa

Á La Carte -kokki 1 kpl Satakunta, Luvia

Hoi kokki! Kiinnostaako työ yhdessä Länsi-Suomen hienoimmista venesatamista?

Haemme asiakkaallemme Luvian Laitakarin Bar Purjeeseen keikkahommiin

Á LA CARTE KOKKIA

Vuonna 1992 perustettu, aiemmin Laitakarin Messinä tunnettu huvivenesataman ravintolakokonaisuus vaihtoi kesäkuussa omistajaa ja samalla muutti nimensä Bar Purjeeksi. Uudet omistajat etsivät nyt uutta työvoimaa riveihinsä auttamaan kesän ruuhkissa.

Voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut, kunhan sinulla on perustekeminen hallussa ja asenteesi on huippuluokkaa!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa 
www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen puhelimitse 040 689 3312 tai 
sähköpostilla jere.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. 
Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, 
henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  13.07.2018
Haku päättyy:  29.07.2018
Hae tätä paikkaa

Myyntijohtaja 1 kpl Tampere, Helsinki

Printcenter Oy on perinteikäs täyden palvelun markkinointi- ja myynninedistämismateriaalin tekijä. Olemme osa TACTIC-groupia, jonka liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa ja meitä on noin 250. Huippulaadukas tuotanto- ja suunnitteluosaamisemme siivittää brändit lentoon. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja valtaosa Suomen huippumainostajista käyttää palveluitamme.

Tarvitsemme joukkoomme komeetan, joka vie meidät avaruudelliseen kasvuun ja viestii osaamistamme ennennäkemättömällä innostuksella.

Haemme Tampere-Helsinki  -akselilta myynnin ja markkinoinnin huipputekijää

MYYNTIJOHTAJAKSI

Sinä olet tähti. Työhistoriasi on menestyksekäs ja nautit työskentelystä asiakkaiden parissa. Taustasi voi olla alalta kuin alalta mutta osaat johtaa tiimisi aina vain parempiin tuloksiin ja ennen kaikkea SINÄ ITSE teet meille uusia asiakkuuksia huippupotentiaaleista. Saat etumatkaa, mikäli tunnet graafista maailmaa ja mainosmarkkinoita, mutta hei – tämä ei ole avaruustiedettä, vaan toimimista ihmisten kanssa.

Hakemamme henkilö on poikkeuksellinen lahjakkuus. Tuotteemme ovat huippulaadukkaita. Toimimme kilpailluilla markkinoilla. Tavoitteemme ylittävät ilmakehän korkeuden.

Näistä syistä olemme valmiita rakentamaan sinulle sopimuksen, joka vastaa tarpeitasi. Pistä faktat itsestäsi tulemaan ja osallistumalla tähän rekrytointiin voit voittaa tai hävitä paljon.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Luottamukselliset tiedustelut ja lisätiedot tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Jätä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 15.8. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  12.07.2018
Haku päättyy:  15.08.2018
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelija / Customer Service 1 kpl Pori

Rogue Fitness is a manufacturer and distributor of conditioning and strength equipment. Rogue was founded in 2006 in Columbus, Ohio and Rogue Europe launched in Finland in 2011. Today Rogue is one of the primary suppliers for functional training  around the world.

CUSTOMER SERVICE

We are looking for a new team member to join our Europe customer service team

Position includes:

 • Processing orders, forms, applications and requests
 • Helping customer to find the right products, whether they are individuals looking for a single item or companies looking for wider strength and conditioning solutions
 • Handling incoming orders
 • Taking care of the after sale -activities

Position requirements:

 • Fluent written and spoken English. Spanish, Italian, German or French lanquage skills would be an advantage
 • Knowledge of relevant computer applications
 • Systematic, accurate and agile hard worker with ROGUE attitude
 • Energetic team player
 • You are located in Pori, Finland

 

If you are the person we are looking for please leave your application.

More info:

Jere Nokkonen
jere.nokkonen@talentcenter.fi

+358 40 689 3312

Rogue Fitness on erityisesti toiminnallisessa harjoittelussa käytettävien kuntoiluvälineiden valmistaja ja jakelija. Rogue on perustettu vuonna 2006 Columbuksessa, Ohiossa ja Rogue Europe lanseerattiin Suomessa vuonna 2011. Tänä päivänä Rogue on alansa suurimpia toiminnallisessa harjoittelussa käytettävien välineiden toimittajia.

Etsimme joukkoomme energistä

ASIAKASPALVELIJAA

Työnkuvaan kuuluu tilausten, lomakkeiden ja pyyntöjen käsittely, asiakkaan auttaminen oikean tuotteen löytämisessä, riippumatta siitä onko kyse yhden henkilön tarpeesta tai suurempien yrityksien tarpeista löytää laajempia kokonaisuuksia sekä myynnin jälkeisistä tehtävistä huolehtiminen.

Odotamme:

 • Erinomaista englanninkielentaitoa. espanjan, ranskan, saksan ja/tai italian osaaminen katsotaan eduksi
 • ROGUE -asenteen omaavaa systemaattista, tarkkaa ja ahkeraa työntekijää
 • Energistä työntekijää, jolle on luontaista työskennellä ryhmässä

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin jätä meille hakemus.

Lisätietoja antaa Jere Nokkonen, +358 40 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. 
Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, 
henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  12.07.2018
Haku päättyy:  03.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRI 1 kpl Rauma

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 15.8. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.07.2018
Haku päättyy:  15.08.2018
Hae tätä paikkaa

Tarjoilija 4 kpl Pori

Haluatko työpaikan missä saa nauraa, höpötellä ja iloita asiakkaiden kanssa?

Onko ravintolatyöntekijöiden omalaatuiseen tiiviiseen porukkaan pääsy toiveesi?

Oletko valmis työskentelemään silloin, kun muut juhlivat?

 

Etsimme asiakasyrityksillemme

TARJOILIJOITA

 

Toivomme, että hymy on osa persoonaasi. Et pelkää astua asiakkaiden pöydän päähän ottamaan tilausta. Tarjoilet ilolla tuotteet asiakkaille ja nautit asiakkaiden toiveiden täyttämisestä. Tiedät, että kassakone ei puraise sinua, vaikka kuinka takoisit sinne tilauksia tai että Irma, Vallaton Ville, Marqarita ja Collinsin Tomppa eivät ole asiakkaitasi vaan valmistamiasi juomasekoituksia. Mielestäsi jokaviikkoiset viikonloppuvapaat ovat yliarvostettuja, arkivapaat rulettaa! Taipuuko kielesi englanniksi? Entäs naapurivaltioiden paikalliskielet? Yhdelläkin kotimaisella pärjää, kunhan se on suomi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä erityylisiin ravintoloihin niin keikka- kuin tuntityöntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ravintola-alalla todelliseksi talentiksi ja työllistyä pidempiaikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi tai Nina Vikkula p. 040 670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  10.07.2018
Haku päättyy:  15.08.2018
Hae tätä paikkaa

Sähköasentaja 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen jo useita vuosia työkokemusta omaavaa SÄHKÖASENTAJAA. Asiakasyriityksemme on  Pirkanmaan alueella toimiva sähköurakointiliike, joka tarjoaa monipuolisia sähköalan palveluita pääasiassa kunnille, kaupungeille, sairaaloille, teollisuusyrityksille ja rakennusliikkeille. Mikäli sinulla on oikeanlainen asenne, soveltuva koulutus sekä olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäiseen työhön kykenevä henkilö, hae työpaikkaa heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  09.07.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekijöitä 10 kpl Pori

Oletko ripeäotteinen ja ahkera työntekijä, joka on mieluiten työn touhussa ja liikkeellä koko päivän? Jos sinulla on lisäksi hyvä laskutaito ja pidät siitä, että tavarat ovat järjestyksessä oikeilla paikoillaan, saatat olla hakemamme henkilö.

Haemme asiakasyrityksellemme Tactic Games Oy:lle

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä, kasvavassa perheyhtiössä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.7. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula p. 040 670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  10.07.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

Dumpperinkuljettaja 1 kpl Lahti

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarvioinnit.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme Lahteen DUMPPERINKULJETTAJA. Työ alkaa jo ensi maanantaina, joten jos olet sopiva henkilö soita heti numeroon p. 044 337 4707. Työ edellyttää n. vuoden työkokemusta, hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassaolevaa tieturva-ja työturvakorttia. Hae työpaikkaa myös osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.07.2018
Haku päättyy:  21.07.2018
Hae tätä paikkaa

Siistijä työnjohdollisiin tehtäviin 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarvioinnit.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme yritteliästä ja jo useamman vuoden työkokemusta omaavaa henkilöä työnjohdollisiin tehtäviin siivousalan yritykseen. Työ sisältää sekä aamu-että iltavuoroja ja jonkin verran myös toimistotyötä. Toivomme valittavalta henkilöltä myös joustavuutta sekä positiivista asennetta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707 lisätietojen saamiseksi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.07.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelija 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme

MYYNTINEUVOTTELIJAA

jatkuvaan työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, myyntihenkinen ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Tuotteet ovat laadukkaita ja hyviä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sisältää pohjapalkan (1500 €) sekä provision. 

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Soita ja kysy lisää Heidi Virtaselta p. 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  24.06.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

Palvelubussin kuljettaja 2 kpl Lempäälä

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme asiakasyrityksellemme

PALVELUBUSSIN KULJETTAJAA

Lempäälään. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkistä ja iloista työotetta, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja D1-ajokorttia. Tehtävään sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, ystävällinen ja tulee toimeen lasten kanssa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Puhelintiedustelut Ingalta p. 050 563 0456 tai Heidiltä p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  24.06.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

Betonihioja ja paikkari 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Asiakasyrityksemme etsii mielellään paljon työkokemusta omaavaa

BETONIHIOJAA/PAIKKARIA

määräaikaiseen työsopimukseen heinäkuun loppupuolelta elokuun loppuun.

Mikäli olet kiinnostunut työtehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  20.06.2018
Haku päättyy:  26.07.2018
Hae tätä paikkaa

Koneistaja/hitsaaja 1 kpl Tampere

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KONEISTAJAA

jatkuvaan työsuhteeseen.

Hakijoilta odotamme kokemusta sorvaus- (manuaali - ja CNC-sorvaus) sekä koneistustöistä. Hakijan tulisi olla asennustöihin kykenevä sekä matkustusvalmis.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  19.07.2018
Hae tätä paikkaa

Valimotyöntekijöitä 5 kpl Pori

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ edellyttää soveltuvuutta 4-vuorotyöhön. Odotamme hakijoilta korkeaa työmoraalia, ahkeraa, oma-aloitteista asennetta sekä reippautta ja tarkkaavaisuutta työssä. Metallialan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Työt alkavat elokuussa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta valituilla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Lisätietoja antavat Nina Vikkula p. 040 670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi ja Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.7. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  23.07.2018
Hae tätä paikkaa

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ 1 kpl Pori

Meillä A-Insinööreissä työskentelee rakennesuunnittelussa jo 340 alan asiantuntijaa. Haluamme kehittyä alan suunnannäyttäjänä edelleen ja etsin nyt kehityspäällikköä vahvistamaan joukkoamme. Jos sinulla on rautainen osaaminen ja vähintään 5 vuoden kokemus rakennesuunnittelun alalta, tervetuloa meille!

Kehityspäällikkö rakennesuunnittelun toimialalle

Vain 5 vuotta kokemusta? Se riittää, jos olet todellinen substanssiosaaja, henkeen ja vereen rakennesuunnittelija ja olet kartuttanut kokemusta vaativien kohteiden vastuullisena suunnittelijana (joko yksin tai osana muuta ryhmää). Varsinkin betonirakenteiden osaaminen sekä kielitaito lasketaan eduksi. Jos olet mallinnusosaaja, aina parempi, mutta se ei ole tässä se pääasia.

Mitä odotan sinulta? Odotan sinulta oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, ryhmätyövalmiuksia ja kykyä kehittyä edelleen omassa työssäsi.

Tarjoan sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa koko rakennesuunnittelun toimialan kehittämiseen, kilpailukykyiset edut, matalan byrokratian ja nopeaan päätöksentekoon pystyvän organisaation tuen. Toimit suoraan toimialajohtajan työparina ja vastaat itsenäisesti, mutta tukea saaden kehitystyön jalkauttamisesta siten että myös itselläsi on ”hanskat savessa”. Työssä kehittymisen varmistamiseksi työnkuvaan kuuluu jatkuva kouluttautuminen ja alan kehityksen seuraaminen.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, niin keskustellaan lisää!

Timo Leppänen, rakennesuunnittelun toimialajohtaja
puh. +358 40 5696 123, timo.leppanen@ains.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

TYÖNJOHTAJA 1 kpl Kankaanpää

Knauf Oy on vuodesta 1991 Suomessa toiminut kipsilevyjen sekä muiden rakennustuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys.

Olemme osa Knauf-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista kipsilevytoimittajista ja kaikki toiminnot mukaan lukien yksi Euroopan johtavista rakennusmateriaalien valmistajista. Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi kipsi- ja kipsipohjaisia tuotteita sekä järjestelmäratkaisuja ympäri maailman. Suomessa toimiva kipsilevytehdas sijaitsee Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa.

Nykyisen työnjohtajamme siirtyessä tuotantopäälliköksemme haemme Kankaanpään tehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA

Johdat tuotantoprosessiamme oman vuorosi kanssa ja vastaat tuotantomme läpimenosta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Sinulla on kyky ja halu toimia esimiehenä sekä kehittää johtamistaitojasi. Johdat kokeneita ammattilaisia ja hyvän ilmapiirin lisäksi varmistat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Toimit läheisessä yhteistyössä tehtaan johdon ja työnjohtajakollegoidesi kanssa, joten toivomme sinulta hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi nuorekasta ja innostunutta asennetta jatkuvaan parantamiseen.

Edellä mainittujen vaatimusten lisäksi arvostamme

 • teknistä osaamista
 • SAP tai muuta ERP käyttökokemusta
 • kokemusta prosessiteollisuudesta
 • ratkaisukeskeistä ja rauhallista asennetta
 • englannin kielitaitoa

Sitoudumme henkilöstömme koulutukseen ja kehittämiseen. Mikäli tunnistit itsesi hakutekstin keskeisistä osista ja haluat työskennellä menestyvässä kansainvälisessä konsernissamme, voit olla hakemamme työnjohtaja.

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostitse (21.6 – 7.7. välisenä aikana vain sähköpostitse) Mika Niininen, p.040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään 20.7. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  20.07.2018
Hae tätä paikkaa

ENERGIA-ALAN JA -JÄRJESTELMIEN OSAAJAA 1 kpl Eura

SPS Energiapalvelut Oy – Yhteistyöstä voimaa

SPS Energiapalvelut Oy on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa niille kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan tietopalveluita. Meidät omistavat alueelliset sähköyhtiöt läntisessä Suomessa ja palvelemme heidän lisäkseen myös muita sähkö- ja energia-alan toimijoita monipuolisella palveluportfoliolla. SPS Energiapalvelut Oy on osa Satapirkan Sähkö -konsernia, jonka liikevaihto on noin 60 mijoonaa. Asiantuntijaorganisaatiomme koostuu noin kahdestakymmenestä ammattilaisesta.

Haemme Panelian toimitiloihimme

ENERGIA-ALAN JA -JÄRJESTELMIEN OSAAJAA

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme sähkövoimatekniikan koulutustaustaa. Sinulla on mielellään kokemusta käyttöpuolelta ja tuntemusta käytönvalvonnasta. Osaaminen it-sektorilta on ehdoton etu.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja vaihteleva, joten omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Luonteeltasi olet rauhallinen, tarkka ja analyyttinen. Työskentelet osan ajasta käytönvalvonnan ”hermokeskuksessa” ja poikkeuksellisissa, sääolosuhteiden aiheuttamissa tilanteissa säilytät toimintakykysi. Sinulla on valmius myös vuorotyöhön, jota on pääsääntöisesti kesäaikana.

Olemme energia-alan tietovirtojen hallitsija ja osaaja, joten toivomme sinulta kokemusta erilaisista it-järjestelmistä ja kiinnostusta erilaisiin asiakasprojekteihin.

Lisäksi arvostamme

 • verkkotieto- ja käytönvalvontajärjestelmien osaamista
 • kaukokäytön tuntemusta
 • tietoteknistä koulutusta

Meillä on hyvin johdettu asiantuntijaorganisaatio tukenasi ja hyvät henkilöstöedut kilpailukykyisen palkkauksen ohella. Olemme asiakkaillemme elintärkeä kumppani, joten toivomme sinulta halukkuutta sitoutua meihin pitkällä aikajänteellä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.7.2018 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  14.06.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

Lattiapäällystystyöntekijä 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Asiakasyrityksemme etsii asiakaspalvelutaitoisia, tehokkaita, oma-aloitteisia

LATTIA-ASENTAJIA

laatoitustöihin.

Kohteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten oma auto välttämätön.

Osaathan myös lukea rakennuspiirustuksia. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta alalta. Positiivinen asenne ja motivaatio ovat myös ehdoton edellytys työssä onnistumisen kannalta. voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön. Laatoittajilla voimassa oleva sertifikaatti ja mattoasentajilla voimassa oleva tulityölupa ovat oltava voimassa.

Asiakasyrityksemme tarvitsee myös parkettimattojen asentajia sekä lattianpohjantasoittajia.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetäthän hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 3374707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  24.06.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

Kokkeja 2 kpl Pori

Tuoko ruuanvalmistus sinulle nautintoa? Omaatko kiinnostuksen maukasta ruokaa ja makujen harmoniaa kohtaan? Viihdytkö työssä niin itsesi kanssa kuin porukassa touhuten? Polttavatko kokinpaperit taskuasi? Kokemustakin on, mutta työpaikka uupuu tai kiinnostus ottaa selvää erilaisesta työympäristöstä.

Haemme asiakasyrityksillemme 

KOKKEJA

Tarjoamme työtä, joka on fyysisesti raskasta, paineensietosi koetuksella ja työympäristösi kuuma. Hektisyyden vastapainoksi työ tarjoaa mielenkiintoisia, moninaisia työtehtäviä upeissa ympäristöissä, mahdollisuuden omatoimiseen työnkuvaan ja itsensä kehittämiseen herkullisten raaka-aineiden parissa esivalmistuksesta esillelaittoon. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä erityylisiin ravintoloihin niin keikka- kuin tuntityöntekijäksi.Työnsaannin edellytyksenä on hygieniapassi ja voimassa olevaa salmonellatodistus työn alkaessa. 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240, noora.hayhtio@talentcenter.fi tai Nina Vikkula p. 040 670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  07.06.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

Varaosamyyjä 1 kpl Kouvola

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt voimakkaassa kasvussa olevaan asiakasyritykseemme asiakaspalveluhenkinen ja myyntitaitoinen 

VARAOSAMYYJÄÄ

Edellytetään automekaanikon tutkintoa, sillä autojen varaosien tunnistaminen on tärkeää sekä asiakaspalveluun kuuluu myös ns.pikahuollot. Palkkaus on neuvoteltavissa ja käytössä myös on erittäin palkitseva palkkiojärjestelmä. Jos työpaikka kuulostaa kiinnostavalta, täytä hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.06.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

Tiskari 3 kpl Pori

Nyt haussa kovemman luokan ravintola-alan duunareita.

Haemme asiakasyrityksillemme

TISKAREITA

Haluatko tehdä työtä, jossa näet kättesi jäljen välittömästi? Valtaisaa tiskivuorta katsoessasi ajattelet, kuinka hienoa, en malta odottaa pääseväni niiden kimppuun. Puhtaus on puoli ruokaa, joten työn jälkesi on asiakkaalle vähintäänkin yhtä tärkeä kuin kokin valmistama annos, jonka tarjoilijat ammattitaitoisesti tarjoilevat. Vaikka sirpaleiden sanotaan tuovan onnea, astioiden tulisi pysyä hyppysissäsi, sillä ilman niitä asiakkaat jäävät vailla elämyksiä. Piipahdat välillä ravintolasalin puolella, joten hymyn tulisi olla herkässä ja asiakkaan tervehtiminen toinen luontosi. Nautit lasien ja lautasten sujahtamisesta pakkeihin. Pataa, kattilaa, pakkia ja kasariakaan pelätä ei saisi. Kiirettäkin sinun tulisi sietää, kun työkaverit ja asiakkaat vaativat lautasia lisää.

Oletko etsimämme roiskeita ja kosteutta pelkäämätön Tiskivuorten Sankari?

Jos tunnistit itsesi, lähetä heti hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240 tai noora.hayhtio@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  24.05.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

Hitsaaja 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstöpalvelutalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

HITSARIA

monipuolisiin työtehtäviin. Työ edellyttää TIG/MIG ja puikkohitsaustaitoja (kovapinnoitus). Lisäksi työ edellyttää voimassaolevaa tulityökorttia. EA-kortti katsotaan eduksi. Työhön sisältyy vähän matkustustamista, joten toivotaan matkustusvalmiutta sekä hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää asennetta. Työkokemusta tulisi olla jo jonkin verran alalta.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p.044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  27.06.2018
Haku päättyy:  30.07.2018
Hae tätä paikkaa

GROUP MANAGER 1 kpl Pori, Rauma

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy, miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Haemme Rauman toimipisteelle (tai vaihtoehtoisesti Porin seudulle)

GROUP MANAGERIA

Johdat työssäsi noin viidentoista ammattilaisen tiimiä ja olet taitava suunnittelemaan ja aikatauluttamaan jatkuvasti muuttuvia resurssitilanteita. Innostavana ja osaavana esimiehenä olet kokenut neuvottelija. Sinulla on näyttöjä projektijohtamisesta ja asiakas on aina ajattelusi keskiössä.

Edellytämme sinulta automaatiosovellusten ja -ohjelmoinnin syvällistä ymmärrystä. Olet työskennellyt aiemmin vaativien teollisuusautomaatioprojektien parissa. Ymmärrät massaräätälöinnin/”sovelluskirjaston” mahdollisuuden jo tehtyjen sovellusten jälleen hyödyntämisessä.

Arvostamme:

 • kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • halua sitoutua yritykseemme
 • tinkimätöntä laatuajattelua

 Tarjoamme:

 • motivoivan ja itsenäisen työn
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • vastuullisen johtamisen ja hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

HW DESIGN ENGINEER 1 kpl Tampere, Pori, Rauma, Turku

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

Avoin hakemus - Robocoast 1 kpl

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla. Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.05.2020
Hae tätä paikkaa

APPLICATION ENGINEER 1 kpl

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

Rakennuspeltiseppä 1 kpl Pirkkala

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ

jatkuvaan työsuhteeseen. 

Olethan omatoiminen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työtehtäviin kuuluu mm. vesikourujen asennustöitä. Sinulla tulisi olla alan koulutus sekä työkokemusta katolla työskentelystä. Työkohteina ovat tiili- ja peltikattosaneeraukset. Uusi työntekijä perehdytetään omaan tehtäväänsä ja osaksi työtiimiä.

Työ on päivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  15.07.2018
Haku päättyy:  15.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖASENTAJA 1 kpl Satakunta

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSSUUNNITTELIJA 2 kpl Satakunta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA 2 kpl Satakunta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  27.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI 2 kpl Satakunta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

Ammattitaitoinen raudoittaja 1 kpl Helsinki, Vantaa, Turku

Haemme asiaksyrityksellemme

AMMATTITAITOISTA RAUDOITTAJAA

aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin ja Turkuun. Työ alkaa toukokuun loppupuolella. Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  28.06.2018
Haku päättyy:  19.07.2018
Hae tätä paikkaa

Sähköasentaja kokoonapanotehtäviin 1 kpl Tampere

Nyt haussa mielenkiintoinen työtehtävä asiakasyritykseemme, joka tarjoaa teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö-ja automaatiotekniikan palveluja. Haemme asiakasyrityksellemme

SÄHKÖASENTAJAA KOKOONPANOTYÖHÖN

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olet tehtävään sopiva henkilö, jos sinulla on jonkin verran kokemusta alalta sekä vomassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti sekä sähkömiehen hätäensiapukurssi suoritettuna. Työ on päivätyötä klo 07.00-15.30. Työ edellyttää jonkin verran joustavuutta työajoissa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidi Virtaselle numeroon p. 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.07.2018
Haku päättyy:  11.08.2018
Hae tätä paikkaa

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >